Úvod Výrobcovia Xiaomi TOP 3 Xiaomi vysávače, ktoré ničia konkurenciu a stoja len zlomok ceny!

TOP 3 Xiaomi vysávače, ktoré ničia konkurenciu a stoja len zlomok ceny!

Xiaomi vyrukoval s trojicou perfektných vysávačov. Pozreli sme sa na to, čo ponúkajú.

0

Xiaomi je spoločnosť, ktorá sa preslávila smartfónmi, no pracuje aj na ďalších zariadeniach. Medzi mimoriadne populárne pritom patria aj zariadenia určené pre domácnosť, napríklad tyčové či robotické vysávače.

Práve tyčové vysávače radíme medzi tie najužitočnejšie. Svoje miesto by si určite našli v každej jednej domácnosti. Absolútne novinky, modely H8H8 Pro a H9 Pro pritom ponúkajú všetko, čo sa inžinieri Xiaomi, resp. dcérskej spoločnosti JIMMY naučili. H9 Pro má dokonca najvyšší výkon spomedzi všetkých tyčových vysávačov určených bežným spotrebiteľom. Aktuálne sú na krátky čas vo výraznej zľave, poďme si ich preto predstaviť.

Xiaomi JIMMY H8

Cena: 181,16 € | Kupón: NEWUSERS | Poštovné: Zadarmo (DHL z CZ skladu)

Xiaomi JIMMY H8 patrí medzi najlacnejšie tyčové vysávače, ktoré spĺňajú kvalitu, ktorú by ste od moderného vysávača mohli očakávať. Poháňa ho 500 W motor so sacou silou 160 AW (25 000 Pa), čo je dosť na to, aby ste s ním povysávali nielen tvrdé podlahy, ale aj koberce.

Veľmi príjemne budete prekvapení aj z výdrže. Xiaomi vďaka siedmim 2 500 batériám avizuje až 60 minút vysávania na jedno nabitie. Závisí to však samozrejme od toho, aký režim si zvolíte. Ak ten najvyšší, výdrž sa môže kľudne znížiť na 15 minút.

Podobne ako najdrahšie modely, aj H8 má nový režim Auto, ktorý dokáže automaticky zistiť či vysávate plávajúcu podlahu alebo koberec a podľa toho upraví výkon. Nechýba mu ani displej, na ktorom sa zobrazujú základné informácie o batérii a aktuálne zvolenom režime.

V balení si okrem vysávača nájdete batériu, nabíjačku na batériu, kábel, držiak (na navŕtanie), kovovú tyč, dva typy hubíc dva nadstavce pre ťažšie prístupné miesta. Za 181 € je toho viac než dosť.

Xiaomi JIMMY H8 si môžete kúpiť v obchode Geekbuying. Obchod vám vysávač zašle zo svojho českého skladu kuriérom DHL. To znamená, že vám domov príde rýchlo a bez nutnosti čokoľvek doplácať.

Xiaomi JIMMY H8 Pro

Cena: 230,57 € | Kupón: NEWUSERS | Poštovné: Zadarmo (DHL z CZ skladu)

Ak by ste nechceli dlhšiu výdrž batérie, siahnuť môžete po modeli JIMMY H8 Pro. Získate tak 70-minútovú výdrž na jedno nabitie, čo môže byť rozdiel medzi povysávaním celého bytu alebo len jeho časti.

V obchode Geekbuying sa momentálne predáva za 230,57 €. Stačí použiť kupón NEWUSERS.

Xiaomi JIMMY H9 Pro

Cena: 361,32 € | Kupón: JIMMYH9PRO | Poštovné: Zadarmo (DHL z CZ skladu)

Xiaomi JIMMY H9 Pro je najnovším a najvýkonnejším tyčovým vysávačom z portfólia čínskeho výrobcu. Pýšiť sa môže niekoľkými „trofejami“ ako napríklad najvyšším výkonom 600 W, 110 000 otáčkami za minútu, veľkou 600 ml nádobkou na nečistoty a 70 minútovou výdržou na jedno nabitie.

Veľkým ťahákom predajov určite bude aj stojan, ktorý okrem vysávača udrží na jednom mieste a prehľadne zoradené aj všetko príslušenstvo. Xiaomi tento rok vybavil inteligentným zistením povrchu skoro všetky vysávače. Chýbať samozrejme nemôže ani najlepšie vybavený z nich, H9 Pro. Podobne ako H8 a H8 Pro vie zistiť, ktorý povrch práve vysáva a podľa toho regulovať výkon.

Ako sme zistili v najnovšej recenziiH9 Pro je extrémne jednoduchý na údržbu. Ku všetkému máte ľahký prístup – či už je to nádobka na nečistoty HEPA filter alebo hubice.

H9 Pro je zároveň najkvalitnejší z modelov, ktoré dnes prezentujeme. Jeho konštrukcia je ergonomickejšia, určite poteší aj kovová tyč, ktorá sa nepoškodí a ďalšie vylepšenia. Celkovo by ste si pri jeho kúpe spravili veľkú radosť.

Vysávač si podobne ako zvyšné dva modely môžete kúpiť v obchode Geekbuying za 361,32 €, ktorý vám ho doručí z českého skladu. Zasiela ho DHL kuriérom, takže u vás bude do niekoľkých dní. Pri objednávaní však nezabudnite použiť kupón JIMMYH9PRO.

V spolupráci s Geekbuying.