Úvod Výrobcovia Xiaomi Absolútna špička od Xiaomi: Nový ROIDMI NEX 2 Pro teraz stojí len...

Absolútna špička od Xiaomi: Nový ROIDMI NEX 2 Pro teraz stojí len 294 €!

Xiaomi opäť ukazuje, že domáce spotrebiče mu idú veľmi dobre.

0

Keď si domov vyberáte spotrebiče, ktoré vám majú slúžiť niekoľko rokov, určite nepozeráte len na cenu a špecifikácie, ale aj na dizajn. Nájsť také zariadenie, ktoré vám „sadne“ vo všetkých troch aspektoch vôbec nie je jednoduché. Veľmi blízko k tomu môže mať novinka od Xiaomi – model ROIDMI NEX 2 Pro.

Xiaomi ROIDMI NEX 2 Pro

Cena: 294,10 € | Kupón: NEX2PRODE

Jedným odvetvím, ktoré za posledné roky prechádza malou revolúciou sú určite spotrebiče do domácnosti. Tie sa stávajú inteligentnejšími výrobcovia si dávajú viac záležať na dizajne a podobne. Jedným z priekopníkov je Xiaomi, ktorý vďaka svojmu ekosystému Mi Home buduje arzenál zariadení schopných vybaviť celú domácnosť.

Do tohto zoznamu najnovšie pribudol aj model ROIDMI NEX 2 Pro, špičkový vysávač, ktorý okrem vysávania zvládne aj zmývanie a okrem toho vyzerá fantasticky.

Zariadenie ponúka silný bezkefový motor Engine-X 2.0 schopný dosiahnuť saciu silu až 150 AW (AirWatt), resp. 26 500 Pa. O výdrž sa zas stará osem batériových článkov s kapacitou 2 500 mAh od Samsungu a LG. Xiaomi tvrdí, že na jedno nabitie dokážete (pri najnižšom výkone) povysávať plochu o rozlohe 450 metrov štvorcových. To už je slušný výkon.

Samozrejmosťou sú aj všetky inteligentné funkcie ako možnosť prepojiť vysávač k telefónu, kde môžete sledovať koľko batérie mu ešte ostáva a ako dlho vám ešte vydrží filter predtým, než ho bude nutné vymeniť.

OLED displej, 6-stupňová filtrácia a zmývanie

Na konštrukcii zariadenia nájdete OLED displej, ktorý vám zobrazí aktívny režim, zostávajúcu kapacitu batérie a zobrazí aj prípadný problém. Poteší aj nový dizajn hubice tvarovanej do písmena „V,“ ktorá podľa výrobcu dokáže lepšie odchytiť nečistoty v malých otvoroch. Okrem toho sa na jej prednej časti nachádza LED pásik, ktorý osvetlí všetky nečistoty, ktoré ste ešte nepovysávali.

Jar, leto aj jeseň sú pre alergikov peklom. Dobrou správou je, že ROIDMI NEX 2 Pro ponúka až 6-stupňový filtračný systém schopný odchytiť aj tie najmenšie čiastočky. To, že vysávate teda nebude znamenať rozvírený prach a dočasne zhoršenú kvalitu ovzdušia. Práve naopak, po vysávaní by ste za sebou mali zanechať príjemný vzduch. Ak to skombinujete aj so zmývaním, efekt bude vynikajúci.

Zariadenie pritom umožňuje vysávač a zmývať naraz, čím si jednoznačne uľahčíte prácu. Hlavne ak len tak rýchlo potrebujete „pobehať“ byt od tých najväčších nečistôt.

Xiaomi ROIDMI NEX 2 Pro bežne stojí 319,31 €, v českom sklade sa však momentálne predáva s výraznou zľavou. Kúpite ho totiž už za 294,10 €. V košíku stačí použiť kupón NEX2PRODE. Obchod Geekbuying vám ho zašle zadarmo a domov vám príde už do pár dní kuriérom (DHL Expres).