Úvod Recenzie NAJTVRDŠÍ TEST: Kvôli tomuto sme v Očovej vyskočili z lietadla!

NAJTVRDŠÍ TEST: Kvôli tomuto sme v Očovej vyskočili z lietadla!

Ako čo najlepšie otestovať hodinky? Tým, že ich doženiete do maxima.

0

Samsung ešte v septembri predstavil niekoľko nových zariadení, medzi ktorými bol napríklad špičkový smartfón Samsung Galaxy Note20 či inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch3. Obe sme už síce tradične zrecenzovali, tam však ich test neskončil.

Spoločnosť Samsung mala iné plány. Hodinky Galaxy Watch3 disponujú vylepšeným senzorom rýchlosti tepu a obrovským množstvom (nielen) fitness aktivít, ktoré dokážu monitorovať.

Ako by sme to teda okrem tradičného behu či bicyklovania dokázali vyskúšať? Čo tak meranie tepu pri niečom, čo dvihne tep aj zarytým športovcom a milovníkom adrenalínu?

V AndroidPortal.sk sme sa preto rozhodli, že hodinky vezmeme do srdca Slovenska, na letisko v Očovej. Práve tam sa nachádza malé lietadlo a šikovní inštruktori tandemového zoskoku.

Vzhľadom na to, že najväčšiu odvahu z nášho tímu má práve Evka, skákala ona. Aby to nebolo len tak, vyzvala nášho novinárskeho kolegu Draha, ktorého možno poznáte z Instagramu, kde sa venuje prevažne motoristickým témam.

Tak čo myslíte, kto vyhrá? Bude to Evka alebo Draho? Kto z nich bude mať na konci výzvy nižší tep? Draha síce výzva ešte len čaká, no tipnúť si v komentároch môžete už teraz.

Pozn. red.: Natáčanie prebehlo počas septembra.