Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi respirátor ľudia milujú: Kúpili ho tisíce Slovákov, teraz stojí len 4...

Xiaomi respirátor ľudia milujú: Kúpili ho tisíce Slovákov, teraz stojí len 4 €!

(Sponzorovaný obsah) Respiračná maska od Xiaomi je obľúbeným riešením veľmi vážneho problému.

0

Pandémia koronavírusu vo svete spôsobuje nemalú paniku. Ľudia by mali väčšinu času tráviť doma, no sem-tam je nutné ísť do obchodu a mnohí musia chodiť aj do práce. Rúška a respirátory sú však v takmer všetkých obchodoch vypredané, preto si ich ľudia šijú sami. Kvalitný respirátor s filtrom si však doma neušijú.

S riešením opäť prichádza Xiaomi, ktorý do ponuky zaradil kvalitnú respiračnú masku, ktorá je teraz navyše v zľave v obchode Geekbuying.

Xiaomi sa do návrhu respiračnej masky pustil hlavne kvôli nutnosti filtrácie škodlivín v ovzduší, hlavne v priemyselných mestách, kde smog predstavuje závažný problém. Maska zvládne odfiltrovať až 97 % prachových častíc, alergény, emisie a oveľa viac.

Maska je vyrobená z pamäťového TPU materiálu a k dispozícii je v dvoch veľkostiach – M a L. Filter je vybavený nanovlákien. Skutočne ide o účinný kúsok, ktorý si už aj na Slovensku objednali stovky ľudí.

Obchod Geekbuying respiračnú masku predáva za 7 €, no cena sa dá znížiť kupónmi (nižšie) a samozrejme pri odbere viacerých kusov. Dostupné sú balenia po 1/3/10/30 a 50 kusoch. Pozn. red.: Kupón „NEWUSERS“ cenu zníži o 2 % a platí len pre nových zákazníkov.

V prípade, ak ste v obchode Geekbuying registrovaní dlhšie, pripomíname aj možnosť využiť jeden z nasledujúcich kupónov podľa výšky objednávky.

  • Objednávka nad 30 dolárov3 doláre zľava (kupón: 4T8GUDYF)
  • Objednávka nad 150 dolárov10 dolárov zľava (kupón: 4T8HGBBZ)