Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Mi Smart Camera: Fantastická bezpečnostná kamera od Xiaomi teraz stojí len...

Xiaomi Mi Smart Camera: Fantastická bezpečnostná kamera od Xiaomi teraz stojí len 21 €!

(Sponzorovaný obsah) Zabezpečiť si svoj dom alebo byt nemusí byť finančne nákladné. Táto kamera sa hodí do interiéru aj do exteriéru.

0

Produkty navrhnuté pre zabezpečenie domov a bytov sú čoraz populárnejšie. Na trhu je niekoľko šikovných a cenovo dostupných riešení, ktoré si zaslúžia pozornosť. Jedným z nich je aj bezpečnostná kamera od Xiaomi.

Volá sa Xiaomi Mi Smart Camera (Standard version) a za niečo vyše 21 € ponúka dosť funkcií na to, aby si našla uplatnenie aj u vás doma. Kamera je odolná voči vode (IP65), takže je vhodná nielen do interiérov, ale aj do exteriéru.

Xiaomi Mi Smart Camera

Cena: 21,48 € | Doručenie: Zadarmo

Základom bezpečnostnej kamery je jej senzor so širokouhlým objektívom so 170 ° zorným uhlom. Vďaka tomu vidí prakticky všetko, čo je pred ňou. Pri Xiaomi sme si zvykli, že gadgety vhodné do domácnosti sú kvalitne spracované a pripravené spolupracovať s ekosystémom ďalších zariadení. Inak tomu nie je ani teraz. Kameru môžete pohodlne ovládať cez aplikáciu (Mi Home), cez ktorú už dnes možno ovládať robotický vysávač či svetlá.

Xiaomi Mi Smart Camera
Xiaomi Mi Smart Camera

Kamera disponuje algoritmom pre detekciu ľudí a systémom komunikácie. Ak je napríklad niekto pred vašimi dverami a vy nie ste doma, kľudne sa s ním môžete porozprávať.

Mi Smart Camera video natáča vo Full HD rozlíšení pri snímkovaní 20 FPS. V noci sa automaticky spúšťa nahrávanie v nočnom režime (940 nm). Fyzické rozmery zariadenia vôbec nie sú veľké. Kamera meria 6 x 48 x 67,5 mm, takže sa hravo zmestí takmer kamkoľvek. Nahrávky sa ukladajú na microSD kartu (do 32 GB).

Xiaomi Mi Smart Camera
Xiaomi Mi Smart Camera

Ak vás toto zaujímavé príslušenstvo zaujalo, kúpiť si ho môžete za 21,48 €. Takto nízku cenu sme našli na eBay.