Úvod Výrobcovia Samsung Veľká aktualizácia: Ak máš tieto slúchadlá od Samsung, máš šťastie!

Veľká aktualizácia: Ak máš tieto slúchadlá od Samsung, máš šťastie!

0

Samsung tento rok predstavil novú generáciu plne bezdrôtových slúchadiel do uší Galaxy Buds+, ktoré majú oproti predchádzajúcej generácii podstatne vylepšenú výdrž na jedno nabitie.

Samsung však nezabúda ani na pôvodný model, bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds z roku 2019. Pripravil si pre ne aktualizáciu, ktorá obsahuje tri dôležité vylepšenia. Podľa sammobile.com sa aktualizácia ohlási v aplikácii Galaxy Wearable, a to v najbližšom období.

Výrobca upravil funkciu Ambient Sound, ktorá do uší prepustí okrem hudby vonkajší hluk z okolia používateľa. Pri pohybe po meste alebo medzi ľuďmi je dobré počuť svoje okolie, keďže sa človek v priestore orientuje aj podľa sluchu.

Ambient Sound sa po novom zapne automaticky po nasadení slúchadiel. Funkcia zostane zapnutá aj pri použití jedného slúchadla, napr. pri hlasových hovoroch. Doteraz sa musela funkcia Ambient Sound pri prvej generácii slúchadiel zapínať manuálne.

bezdrotove sluchadla
Foto: Samsung

Ďalšou novinkou je integrácia služby Spotify, ktorou sa pýši nová generácia slúchadiel Galaxy Buds+. Po aktualizácii bude možné Spotify okamžite spustiť stlačením a podržaním tlačidla na slúchadle.

Prehrávanie skladieb bude pokračovať tam, kde po poslednom použití aplikácie skončilo. Po opätovnom stlačení tlačidla Spotify spustí hudbu zo zoznamu odporúčaných skladieb. Po aktualizácii je nutné funkciu nastaviť v aplikácii Galaxy Wearable.

Do tretice, pôvodné Samsung Galaxy Buds bude možné jednoduchšie bezdrôtovo prepojiť s počítačmi s Windows 10. Rýchle a pohodlné spojenie zabezpečí kompatibilita s nástrojom Swift Pair.