Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Galaxy S8 sa vracia: Samsung ho na krátku chvíľu začína predávať za...

Galaxy S8 sa vracia: Samsung ho na krátku chvíľu začína predávať za 349 €!

1
Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Samsung začiatkom týždňa na svojich stránkach spustil akciu ku Black Friday, ktorá bude trvať až do konca novembra, resp. do vypredania zásob. Znížením ceny prešlo niekoľko modelov, jeden z nich však vytŕča viac, než ostatné. Reč je pochopiteľne o Samsung Galaxy S8, smartfóne, ktorý si obľúbili milióny ľudí po celom svete.

Neklamú vás oči, Samsung to naozaj spravil. Do predaja uvádza top model z predminulého roka, no za výrazne nižšiu cenu. Stále kvalitný smartfón Galaxy S8 totiž môže byť váš za 349 €. Dostupná je len verzia v čiernej farbe a len so 64 GB úložiskom. Galaxy S8 je tak aj po dvoch rokoch veľmi zaujímavou voľbou. Ponúka kompaktný dizajn, kvalitné spracovanie konštrukcie (sklo + kov), skener dúhoviek, špičkový Super AMOLED displej a krytie na úrovni IP68.

Galaxy S8: Stále kvalitná výbava

Pripomeňme si, že Galaxy S8 poháňa osemjadrový procesor Exynos 8895, grafický čip Mali-G71, 4 GB operačnej pamäte RAM a spomínané 64 GB úložisko, ktoré si pomocou microSD slotu môžete rozšíriť o ďalších 256 GB. Hoci je zariadenia už dva roky staré, problém nebudete mať ani s jednou hrou či aplikáciou.

Na zadnej strane nájdete 12 Mpx fotoaparát s clonou f/1.7, na prednej sa zas nachádza 8 Mpx senzor, taktiež s clonou f/1.7. Vo výbave pochopiteľne nemôžu chýbať všetky vychytávky ako podpora pre všetky GPS štandardy, Bluetooth 5.0 či Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac.

Galaxy S8 v zľave si môžete zakúpiť tu

Vzhľadom na to, že Samsung telefón predáva aj teraz, pri nákupe získate plnohodnotnú záruku na 24 mesiacov. Zostávajúcich kusov by malo byť dosť, no ak máte seriózny záujem, radšej sa poponáhľajte, keďže vždy existuje možnosť, že sa vypredajú. Prehľad zvyšku zlacnených zariadení prinášame nižšie.