Úvod Výrobcovia Xiaomi TOP TIP: Autokamera Xiaomi 70mai za 48 € je fantastická voľba pre...

TOP TIP: Autokamera Xiaomi 70mai za 48 € je fantastická voľba pre každého šoféra!

(Sponzorovaný obsah) Cesty dokážu byť zradné a nepríjemná situácia sa stane rýchlo. Pri dokazovaní poslúži kamera Xiaomi 70mai.

1

Výrobca Xiaomi sa vo svete preslávil nejedným produktom. Stojí za kvalitnými smartfónmi, notebookmi, kolobežkami a už dlhšiu dobu aj za autokamerami. Jednou z najnovších je Xiaomi 70mai Dash Cam Lite, ktorá ponúka jeden z najlepších pomerov ceny k výkonu. Predáva sa totiž za 48 € aj s poštovným.

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

Cena: 48,19 € | Kupón: CC346 | Poštovné: Zadarmo

Autokamera Xiaomi 70mai disponuje senzorom Sony IMX307, vďaka ktorému dokáže zaznamenávať kvalitný Full HD obraz či už cez deň alebo v noci. Zachytiť čo je na vozovke pred či za vami jej pomáhajú skvelé parametre ako 130 ° zorný uhol a clona f/2.0. Súčasťou zariadenia je aj 2“ LCD displej na zadnej strane, vďaka ktorému môžete okamžite skontrolovať záznam a dokázať tak, ako sa situácia stala. Hodí sa to, samozrejme, aj na zaznamenanie kuriozít na slovenských cestách, ktorých určite nie je málo.

Foto: Xiaomi

Bezpečnostná kamera ako bonus

Xiaomi 70mai Dash Cam Lite v sebe skrýva 500 mAh batériu, pomocou ktorej dokáže fungovať aj vtedy, keď auto odstavíte. Vnútri sa nachádza akcelerometer, ktorý pri aktivácii spustí nahrávanie. Len si to predstavte. Večer odstavíte auto a ráno si ho nájdete „ťuknuté“ a previnilca nikde. Sadnete do auta a kamera vám okamžite ponúkne záznam z celého incidentu. Skvelá vecička, hlavne ak máte kameru vpredu, aj vzadu.

Výrobca autokameru odporúča inštalovať za spätné zrkadlo, vďaka čomu vám nebude brániť vo výhľade. Okrem toho, v jej výbave je aj technológia WDR, ktorá automaticky vyrovnáva expozíciu záberu. To znamená, že výsledný záber nebude príliš tmavý ani príliš svetlý.

Samozrejmosťou je možnosť prepojenia s telefónom pomocou šikovnej aplikácie. Pomocou nej si tak môžete sporný moment okamžite zaslať do telefónuoznačiť ho za dôležitý. Vďaka tomu sa v pamäti neprepíše. Pre správne fungovanie zariadenia je nutné kúpiť si aj microSD kartu (Class 10).

Autokamera od Xiaomi pritom stojí len niečo vyše 48 €. Ocenia ju hlavne pravidelní motoristi, ktorých je na Slovensku neúrekom.

Tento obsah sme pripravili v spolupráci s obchodom CAFAGO.