Úvod Výrobcovia Xiaomi Xiaomi Jessis U Disk: 64 GB kapacita za 13 € a krásne spracovanie

Xiaomi Jessis U Disk: 64 GB kapacita za 13 € a krásne spracovanie

(Sponzorovaný článok)

4

Aj napriek tomu, že dnešné smartfóny, notebooky a počítače ponúkajú čoraz viac pamäte je dobré vo svojej výbave nosiť aj starý dobrý flash disk.

Uvedomujú si to aj samotní výrobcovia, ktorí ich ponúkajú za čoraz atraktívnejšiu cenu. Krásnym príkladom je aj Xiaomi Jessis U Disk, flash disk s kapacitou 64 GB a kvalitným spracovaním.

Xiaomi Jessis U Disk (64 GB)

Cena: 12,99 €

Flash disk od Xiaomi je zaujímavý nielen svojou cenou, ale aj tým, aký krásny dizajn a šikovné funkcie ponúka. Začnime kapacitou. Tej je celkom 64 GB, čo postačuje na väčšinu multimediálnych potrieb moderného človeka.

Rýchlosť flash disku dosahuje 120 MB/s pri čítaní a 40 MB/s pri zapisovaní, čo je, opäť, viac než postačujúca hodnota. Čo sa mi však páčilo azda najviac je jeho všestrannosť. V kovovej konštrukcii je na malom pántiku umiestnený samotný disk, ktorý má až 2 rôzne koncovky. Na jednej strane nájdete USB C 3.1, na tej druhej zas klasické USB A. To v praxi znamená, že disk môžete pripojiť do počítača a následne ho pripojiť priamo k telefónu, tabletu či notebooku.

Ide o naozaj šikovné a hlavne praktické riešenie z rúk Xiaomi inžinierov. Najlepšie na celom zariadení je to, koľko stojí. Za 64 GB verziu na eBay zaplatíte len 12,99 €.