Úvod Aplikácie Messenger má novú funkciu: Toto budeš môcť po novom robiť!

Messenger má novú funkciu: Toto budeš môcť po novom robiť!

0

Najväčšia sociálna sieť na svete začala uvoľňovať do obehu avizovanú funkcionalitu, ktorou budeme môcť vrátiť späť odoslanie správy. Touto nadľudskou možnosťou doteraz disponoval iba šéf Facebooku, Mark Zuckerberg. Čo všetko o nej teda vieme?

Z dostupných informácií zo servera TechCrunch sme sa dozvedeli, že na vymazanie správy dostaneme presne 10 minút. Ak to dovtedy stihneme, text alebo obrázok síce zmizne, no v chate zostane stopa, aby tak bolo každému jasné, o čo išlo.

Novú funkciu majú v týchto dňoch k dispozícii používatelia aplikácie Messenger zo štyroch krajín – Poľska, Bolívie, Kolumbie aj z Litvy. A to ako na operačnom systéme Android, tak i na iOS od Apple.

Možnosť niečo vymazať uvidíme po tom, čo podržíme vybranú správu a stlačíme tlačidlo Odstrániť (respektíve Remove). Keď tak spravíme, na displeji pred nami uvidíme dve možnosti. Prvou ju vymažeme pre všetkých, druhou iba pre nás.

Kedy príde na rad Slovensko, netušíme, no keďže je medzi prvými krajinami aj susedné Poľsko, príliš dlho by sme čakať nemuseli.