Úvod Zariadenia Robotický vysávač za necelých 21 EUR? Pre ultra jednoduchý model máme zľavu

Robotický vysávač za necelých 21 EUR? Pre ultra jednoduchý model máme zľavu

1
roboticky vysavac

Vysoko účinné inteligentné robotické vysávače stoja stovky eur, ponúkajú sofistikované technológie a funkcie a dokonca sa už vedia aj samy vyprázdniť. Na opačnom konci segmentu stoja robotické hračky, ktoré sa hodia do izby vašich ratolestí.

Jednu takú hračku ponúka online shop Cafago, stojí pritom pár desiatok EUR. Napriek nízkej cene dokáže poskytnúť základnú funkcionalitu s automatickým zberom drobných nečistôt a prachu.

Robotický vysávač je vyrobený z bežného ABS plastu, meria 228 x 228 x 70 mm a váži 584 gramov. Vysávač sa dokáže pohybovať iba po rovnej podlahe s pevným povrchom. Žiadny koberec.

roboticky vysavac
Cafago

Úzky otvor v jeho spodnej časti nasaje omrvinky, mikrovlákna a podobné drobné domáce znečistenie. Komora je ošetrená dvojitým filtrom, ktorý bráni sekundárnemu znečisteniu pri saní vzduchu. Výhodou je veľmi nízka hlučnosť, keďže motor vysávača nemá veľký výkon.

Robotický vysávač pracuje sám. Pri náraze do prekážky jednoducho zmení smer jazdy a pokračuje až do vtedy, kým ho nezastaví vybitá batéria. Na jedno nabitie vydrží behať po podlahe asi hodinu a pol. Následné dobíjanie trvá asi dve – tri hodinky.

Cafago tento vysávač predáva za približne 28 EUR aj s bezplatným doručením. Už tak nízku cenu si môžete znížiť ešte viac. Pri objednávke stačí zadať kód s textom RS2725 a cena klesne na 20,81 EUR.