Úvod Výrobcovia Huawei FOTO: Takto má vyzerať Huawei Mate 20!

FOTO: Takto má vyzerať Huawei Mate 20!

0

Spoločnosť Huawei nám už čoskoro ukáže nový modelový rad Mate 20. Pôjde o dva mobilné telefóny s rozdielnou výbavou a rozdielnou cenovkou, no s identickým vizuálnym prevedením, ktoré máme príležitosť vidieť na čerstvo zverejnených renderoch.

Za odhalením dizajnu stojí ostrieľaný web XDA Developers, pretože sa mu podarilo dostať k živým fotografiám už dokončených kúskov. Tie však kvôli ochrane svojho zdroja nezverejnil. Miesto toho vytvoril s pomocou špičkového grafika SRender hneď niekoľko pekne vyzerajúcich obrázkov, kde nám ukázal očakávanú novinku z viacerých uhlov pohľadu.

Vďaka uniknutým informáciám môžeme teraz bez obáv povedať, že Huawei Mate 20 ponúkne ako očakávaný výrez v displeji cez takmer celú prednú stranu, tak aj unikátne vyzerajúci hlavný fotoaparát s podobou zaobleného štvorca. Zárez bude však tentokrát podstatne menší ako pri iných modeloch vrátane P20 Pro, čo sa postará o lepší pomer medzi panelom a telom. Viac vizuálnych detailov nájdete na renderoch nižšie.

Najlepší model z dvojice, Mate 20 Pro, poženie nový čipset Kirin 980, prísun šťavy zabezpečí ozrutná 4 200 mAh batéria a uhlopriečka OLED panelu dosiahne veľkosť až 6,3 palca.

Render xda-developers.com via SRender
Render xda-developers.com via SRender
Render xda-developers.com via SRender