Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 9 vraj ponúkne väčšiu batériu a rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie!

Samsung Galaxy Note 9 vraj ponúkne väčšiu batériu a rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie!

Samsung konečne ponúkne zariadenie s poriadnou výdržou.

0

Samsung Galaxy Note 9 pravdepodobne ponúkne ešte väčšiu batériu než sa čakalo. Informáciu priniesol známy informátor Ice Universe, ktorý sa o zariadeniach od Samsungu mýli len málokedy.

V jeho poslednom tweete uvádza, že si je takmer na sto percent istý, že Galaxy Note 9 ponúkne až 4 000 mAh kapacitu batérie. V kombinácii s informáciou zo servera GalaxyClub o tom, že Samsung plánuje nasadenie rýchlejšieho bezdrôtového nabíjania by mohlo ísť o celkom slušnú výbavu.

Samsung Galaxy Note 9 môže disponovať rýchlejším bezdrôtovým nabíjaním.

Rýchlejšie bezdrôtové nabíjanie

Samsung si dal certifikačným úradom odobriť nový typ modulu pre bezdrôtové nabíjanie s menovitým výkonom 12 voltov a 2,1 ampéra. Jeho predchádzajúca verzia pritom disponovala len 9 voltami a 1,67 ampéra. Aktuálna verzia bezdrôtového nabíjania od Samsungu je už pomerne stará. Spoločnosť ju prvýkrát predstavila s príchodom Galaxy Note 5 a Galaxy S6 edge+. Obe zariadenia disponovali 3 000 mAh batériou.

Späť ku koreňom

Väčšia batéria v Galaxy Note 9 bude veľmi vítanou zmenou. Zariadenia radu Galaxy Note boli až do uvedenia chybového modelu Galaxy Note 7 považované za jedny z najdlhšou výdržou.

Pochopiteľne, kým Samsung sám nepotvrdí všetky špecifikácie, stále sa bavíme len o dohadoch, na ktoré sa netreba spoliehať. Vyzerá to však tak, že Samsung skutočne vylepší Note 9 v tých správnych smeroch, čo by preňho mohlo znamenať nemalý úspech medzi zákazníkmi.