Úvod Výrobcovia Oukitel OUKITEL dočasne znížil cenu pri štyroch smartfónoch s veľkými batériami

OUKITEL dočasne znížil cenu pri štyroch smartfónoch s veľkými batériami

0
OUKITEL K6000 Plus

Oukitel nás dnes informoval, že znižuje cenu pri svojich štyroch modeloch smartfónov, ktoré sa chvália objemnými akumulátormi. Neurobil to len tak. Čoskoro začne šampionát FIFA 2018, ktorý bude vysielaný aj naživo.

Mnoho fanúšikov bude tieto majstrovstvá pozerať takzvane v pohybe, na mobilnom zariadení. Sledovanie živého video prenosu je náročné na batériu a vybrané zariadenia od Oukitel si s takouto nepríjemnosťou poradia.

Dostatok energie pre sledovanie futbalových zápasov zabezpečí Oukitel K6000K6000 PlusK3 a Oukitel K6. Podľa výrobcu predstavujú smartfóny s kapacitou batérie niekde okolo 6000 mAh najlepšiu voľbu.

oukitel
Oukitel
Oukitel
Oukitel

Na trhu existujú smartfóny aj s väčšími kapacitami, čo je však poznať nielen na extra dlhej výdrži, ale aj vysokej váhe a rozmeroch. Veľká batéria potrebuje aj veľa priestoru. Štvorica zľavených modelov je na rôznej hardvérovej úrovni, čo odzrkadľuje cena.

Zároveň majú rozumne veľké batérie, ktoré zo zariadení nespravili ťažké a hrubé kusy elektroniky.

Najlacnejší model stojí necelých 70-tich EUR, ten najdrahší asi 200 EUR. Prehľad vidíte v tabuľke vyššie. Oukitel ponuku časovo obmedzil. Platí od 8. mája do 15. mája 2018.