Úvod Oukitel OUKITEL WP5000 OUKITEL WP5000: Najlepší odolný telefón? Získať ho môžeš zadarmo!

OUKITEL WP5000: Najlepší odolný telefón? Získať ho môžeš zadarmo!

0

Jeden z najkrajších a najlepšie vybavených odolných smartfónov, Oukitel WP5000 sa predáva už od minulého týždňa. Výrobca nás informoval, že zaregistroval silné predaje, čo len dokazuje, že ľudí, ktorí milujú vonkajšie aktivity. To ale nie je všetko. Telefón si majú kupovať aj ľudia, ktorí pracujú z väčšej časti v exteriéri.

Čínsky výrobca je presvedčená, že ich novinka by nemala ma mať problém ani na tých najextrémnejších miestach ako napríklad na Himalájach a Južnom či Severnom póle. Svoje tvrdenie sa rozhodli otestovať jednoduchým testom. Svoj nový WP5000 vložili na miesto s teplotou približne -20 ℃ na dobu 16,5 hodín. Zariadeniu sa ani po tak dlhej dobe nič nestalo.

Oukitel WP5000 disponuje 5 200 mAh batériou, 6 GB operačnej pamäte RAM, 64 GB ROMosemjadrovým procesorom Helio P25.

Ak si človek, ktorý si telefón kupuje na dlhšiu dobu, WP5000 môže byť to pravé orechové. Výrobca sa okrem toho len týždeň po spustení predaja rozhodol pripraviť zaujímavú možnosť získať jedno zariadenie zadarmo.

Stačí si stiahnuť aplikáciu Aliexpress, otvoriť ju, nájsť sekciu „Freebies & Reviews”, pokračovať na „Available“, ťuknúť na Oukitel WP5000 a prihlásiť sa do možnosti o získanie zariadenia zadarmo.