Úvod Výrobcovia Xiaomi Potvrdené: Xiaomi Mi Mix 2S bude oficiálne predstavený až koncom marca

Potvrdené: Xiaomi Mi Mix 2S bude oficiálne predstavený až koncom marca

Na reprezentatívny model značky si musíme ešte chvíľu počkať

0

To, o čom sa hovorilo, je teraz potvrdené. Xioami naozaj obchádza podujatie MWC 2018 a očakávaný model Mi Mix 2S predstaví na vlastnom tlačovom podujatí zrejme v domovskej Číne.

Xiaomi Mi Mix 2S bude odhalený 27. marca 2018, čiže presne v rovnaký deň ako Huawei P20. Huawei kraľuje domácemu čínskemu trhu so smartfónmi a v Xiaomi tak mohli rovnaký dátum predstavenia zvoliť cielene.

Nech už to bolo akokoľvek, oznámenie o predstavení Xiaomi zverejnilo na čínskej sociálnej sieti Weibo. Okrem spomínaného dátumu a názvu smartfónu na oznámení figuruje ešte jeden číselný údaj.

Xiaomi Mi Mix 2S
© Weibo

Číslo 273 741 pravdepodobne odkazuje na výsledné skóre z testovacieho štandardu AnTuTu. Pripraviť sa tak môžeme na dávku maximálneho mobilného výkonu vďaka procesorovej sade Snapdragon 845.

Táto sada tiež poženie americké verzie smartfónov Samsung Galaxy S9.

Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi Mix 2S by mal byť výnimočný tak ako jeho prvá generácia. Pôvodný Xiaomi Mi Mix bol prvým smartfónom na svete s displejom takmer cez celú prednú stranu. Zaujal keramickým telom alebo podpisom známeho francúzskeho dizajnéra.

Model Mi Mix 2S pomer obrazovky voči prednému panelu posunie na vyššiu úroveň. Neoficiálne správy hovoria o 5,99-palcovej uhlopriečke obrazovky s pomerom strán 18:9 a rozlíšením 2160 x 1080 pixelov.

xiaomi mi mix 2S
Menej kvalitný render z čínskej sociálnej siete Wibo

Sade Snapdragon 845 istotne pristane 8 GB operačná pamäť a 256 GB interné úložisko. Operačný systém Android Oreo bude pretvorený na užívateľským prostredím MIUI 9Xiaomi Mi Mix 2S bude akousi výkladnou skriňou výrobcu a zároveň pôjde o najdrahší model značky.

V tejto triede reprezentatívnych high-endov sa jednoducho na čo najlepšiu možnú cenu nehrá.