Úvod Výrobcovia OnePlus Nemecký ovčiak, mäso a test stabilizácie obrazu: Bizarné reklamy od OnePlus pokračujú

Nemecký ovčiak, mäso a test stabilizácie obrazu: Bizarné reklamy od OnePlus pokračujú

0
oneplus

Spoločnosť OnePlus zverejnila ďalšiu zo svojich reklám, ktorej zaslúžene patrí prívlastok „bizarná“. Výrobca v reklame porovnáva stabilizáciu obrazu svojho posledného modelu OnePlus 5T s hviezdou kórejského Samsungu, smartfónom Galaxy S8.

Reklama nie je zrovna exaktná, no je zábavná. Aspoň pre niekoho. Muž v bezpečnostnom obleku, ktorý je obalený mäsom, čelí útoku nemeckého ovčiaka. Celé dianie zaznamenáva dvoma v úvode spomínanými smartfónmi pomocou selfie palice.

Víťazom najstabilnejšieho obrazu sa pochopiteľne stane smartfón OnePlus 5T. V predošlej reklame, v ktorej bolo na dvoch polonahých aktérov vystrelených niekoľko kaktusov, výrobca porovnával rýchlosť otvárania 20-tich aplikácií.

OnePlus 5T 
© OnePlus

V tejto reklame si ale strihol rolu Samsung Galaxy Note8. Pre novú reklamu ho ale výrobca OnePlus nepoužil a zvolil skôr predstavený vlajkový smartfón od Samsungu.

Galaxy Note8 totižto disponuje špičkovou stabilizáciou obrazu, ktorá sa ukázala ako podstatne lepšia v porovnaní so zariadeniami iPhone X, Huawei Mate 10 či Google Pixel 2.

Ak máte radi psov, hovädzie steaky a fandíte spoločnosti OnePlus, bizarná reklama je vám ušitá na mieru.

https://www.youtube.com/watch?v=BYutqbhKmjk