Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 Galaxy Note 8 v teste stabilizácie absolútne zničil Android konkurenciu, aj iPhone X

Galaxy Note 8 v teste stabilizácie absolútne zničil Android konkurenciu, aj iPhone X

Prácu s vibráciami najlepšie jednoznačne zvládol Galaxy Note 8. Pozri si výsledky.

4

Samsung môže byť tento rok veľmi spokojný. Nie len, že sú jeho vlajkové lode radu Galaxy obrovským hitom, nesklamal ani Galaxy Note 8. Jeho výbava je perfektná a batérie nevybuchli.

Používatelia toto skutočne nádherné zariadenie naďalej testujú aj po niekoľkých mesiacoch od predstavenia. Jeden z nich sa týkal optickej stabilizácie obrazu, teda toho, ako dokáže samotný fotoaparát, nie softvér, odolať vibráciám.

YouTuber Evan Rodgers sa rozhodol, že otestuje štvoricu azda najzaujímavejších vlajkových lodí, a to iPhone X, Huawei Mate 10 Pro, Google Pixel 2 a Samsung Galaxy Note 8. Na všetkých z týchto zariadení testoval spomínanú optickú stabilizáciu obrazu, ktorá by mala zabrániť tomu, aby boli vaše videá roztrasené ako osiky.

V teste to vyzeralo tak, že všetky štyri telefóny boli pomerne stabilné. Keď však na Twitter zavesil video z ďalšieho testovania, okamžite bolo jasné, ktorý z telefónov mal na vrch. Bol to Galaxy Note 8, ku ktorému Rodgers napísal, že „si vibrácie dáva na obed“.

Samsung vyrobil skutočný klenot medzi smartfónmi čo svedčí aj o predajoch, ktoré sú podľa posledných informácií viac než pozitívne, aj keď, počkať si budeme na oficiálny dokument, ktorý by tento predpoklad potvrdil.