Úvod Oukitel OUKITEL K6 VIDEO OUKITEL K6 príde vo vynovenej krabičke: Toto všetko sa nachádza vnútri!

VIDEO OUKITEL K6 príde vo vynovenej krabičke: Toto všetko sa nachádza vnútri!

Tlačová správa.

5

Oukitel na prvý sviatok vianočný spustil predpredaj svojej novinky – modelu K6, ktorý je určený pre ľudí bažiacich po dobrej výdrži batérie. Výrobca si pre predobjednávky ako exkluzívneho partnera vybral overený obchod Banggood.

S príchodom nového modelu sa výrobca rozhodol pripraviť aj nový dizajn krabičky, ktorá má uľahčiť tzv. unboxing a spríjemniť tak zážitok zo zariadenia hneď od prvej sekundy. Ako vyzerá si môžeš pozrieť vo videu nižšie.

Výrobca sa pri navrhovaní krabičky držal princípu jednoduchosti, čo je zjavné aj pri prvom pohľade na krabičke. Pôsobí čisto a elegantne. Krabička je zložená z desiatich častí: samotnej krabičky, puzdra, smartfónu, rýchlonabíjačky (5V/3A), USB kábliku, adaptéru pre slúchadlá, OTG kábliku, záručného listu, nástroja pre vyberanie SIM a manuálu.

OUKITEL K6 ponúka 6,0-palcový FHD+ displej prekrytý krycím sklom Asahi. Dostupný je v dvoch farebných prevedeniach, a to v čiernom a modrom. Ako sme spomenuli, v krabičke sa nachádza aj puzdro, ktoré je priehľadné, vďaka čomu nezakryješ krásne vyhotovenie smartfónu.

OUKITEL K6
© Oukitel

Zariadenie okrem toho ponúka Android 7.1.1 Nougat a rozšírenú NFC funkcionalitu. Čo sa výkonu týka, K6 beží vďaka osemjadrovému procesoru MT6763 s jadrami tikajúcimi na 2.0 GHz. Nechýba ani 6 GB operačná pamäť RAM64 GB úložisko rozšíriteľné o ďalších 128 GB. Nakoniec, celú šou poháňa 6 300 mAh akumulátor, ktorý ti hravo vydrží aj dva dni náročného používania.

Oukitel K6 sa v predobjednávkovom období predáva za 168,08 €. Jeho cena neskôr stúpne o 70 €, takže sa treba poponáhľať.