Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Galaxy S9 vedľa Galaxy S8: Predsa sú tam zmeny, pozri sa, aké

Galaxy S9 vedľa Galaxy S8: Predsa sú tam zmeny, pozri sa, aké

Galaxy S9 a hrubšie rámiky? Zatiaľ to tak vyzerá.

30

Včera sme vás informovali o dvoch nových renderoch Galaxy S9 a Galaxy S9+. Je dosť pravdepodobné, že takto budú novinky skutočne vyzerať, keďže pochádzajú z rúk @evleaks, aka Evana Blassa.

Zaujímavé je, že novinky majú ponúknuť hrubšie rámiky, než ich predchodcovia, Galaxy S8 a S8+. Mnohí z vás už na túto dizajnovú zmenu upozornili v komentároch či už u nás na webe alebo pod príspevkami na Facebooku. V porovnaní s Galaxy S8 sa môže zdať, že nový Galaxy S9 má oveľa hrubšie rámiky, nemusí to byť až také tragické, ako to na prvý pohľad vyzerá.

Samsung Galaxy S8
Všimnite si, ako má Galaxy S8 nasvietené boky.

Dôvod, prečo sa mnohí sťažujú je fakt, že keď sa pozriete na render Galaxy S8, bočné rámiky si ani nevšimnete. Je to preto, že jeho boky sú pekne nasvietené tak, aby takmer úplne zakryli bočné rámiky. Keď sa však pozrieme, ako to vyzerá bez takéhoto nasvietenia zistíme, že S8 má len o máličko tenšie rámiky než chystaný Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 (vľavo) a Samsung Galaxy S8 (vpravo)

Dôvodom pre hrubšie rámiky by mohlo byť zosilnenie konštrukcie a tým aj odolnosť zariadenia. Možno chce naopak vylepšiť to, ako pohodlne sa drží v ruke. Tak či onak, povedať by nám to mal už 25. februára v Barcelone.