Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 AKTUÁLNE: Samsung Galaxy S9 bude určite predstavený na MWC 2018!

AKTUÁLNE: Samsung Galaxy S9 bude určite predstavený na MWC 2018!

0

O tom, kedy presne bude novinka od Samsungu predstavená sa špekuluje už dávnejšie. Jeden čas sa špekulovalo aj o tom, že Samsung bude chcieť predbehnúť všetku svoju konkurenciu sa Galaxy S9 predstaví už počas CES 2018. Z tohto plánuje nakoniec očividne nič nebolo. Ďalším možným termínom bol MWC 2018.

Presne to teraz Samsung potvrdil. Samsung Galaxy S9 a S9+, nové vlajkové lode spoločnosti, uvidíme už koncom februára v Barcelone.

Mobile World Congress alebo skrátene MWC začína 26. februára a končí 1. marca. Ak sa môžeme spoľahnúť na to, ako to Samsung robil donedávna, novinku predstaví deň či dva vopred, aby si ich návštevníci MWC mohli poobzerať zblízka hneď od prvého dňa. Za nás teda tipujeme 24. alebo 25. február.

Informáciu o predstavení počas MWC pre server ZDNet potvrdil sám DJ Koh, prezident mobilnej divízie Samsungu. Počas tlačovej konferencie by sme sa už tradične mali dozvedieť aj dátum dostupnosti a cenu zariadení.

Aktuálnu vlajkovú loď, Galaxy S8, Samsung predstavil o niečo neskôr, než bývalo zvykom. Stalo sa tak koncom marca na špeciálnej udalosti v New Yorku a v Londýne. Na tohtoročnom MWC opäť nebudeme chýbať, s Galaxy S9 vás zoznámime hneď, ako to bude možné.