Úvod Samsung Galaxy A8 (2018) Samsung Galaxy A8+ definitívne odhalený vďaka užívateľskému VIDEU

Samsung Galaxy A8+ definitívne odhalený vďaka užívateľskému VIDEU

2
samsung galaxy A8+

Vzhľadom na počet uniknutých informácií je jasné, že sa v najbližších týždňoch dočkáme predstavenia nových generácií zástupcov vyššej strednej triedy z produkcie kórejského Samsungu. 

Samsung Galaxy A8+ bude úplnou novinkou. Teda minimálne jeho označenie. Doteraz zaužívané pomenovania Galaxy A5 a Galaxy A7 vystriedajú názvoslovia Galaxy A8 a Galaxy A8+ po vzore dvojice vlajkových lodí.

Model s prívlastkom Plus sa ocitol na takmer trojminútovom videu, ktoré prezradilo nie len jeho vzhľad, ale aj špecifikáciu. Video je pomerne kvalitné a pochádza od neznámeho autora z južnej Ázie. Škoda iba, že je zachytené z neprirodzenej perspektívy.

Informácia pod videom hovorí, že sa Samsung Galaxy A8+ začne predávať koncom decembra na miestnom trhu (Bangladéš).

Samsung Galaxy A8+ parametre

Ako sa očakávalo, Samsung Galaxy A8+ príde s užším a vyšším 6″ Super AMOLED displejom s rozlíšením 2220 x 1080 pixelov. Na zadnej strane nájdeme iba jeden 16 Mpx fotoaparát so svetelnosťou f/1.7.

Fotoaparát bude mať optickú stabilizáciu obrazu a výrobca pod neho umiestní snímač odtlačkov prstov. Dve kamery nájdeme až na prednej strane. Vďaka 16 Mpx a 8 Mpx snímačom to vyzerá na výnimočné selfie.

samsung galaxy A8+

Výkon zastreší čipset Exynos 7885, 6 GB operačná pamäť a 64 GB rozšíriteľné úložisko.  3500 mAh akumulátor nabijete rýchlou technológiou a počítať tiež môžete s krytím IP68.

Výbava a prevedenie si pýta vyššiu kategorizáciu ako len obyčajnú strednú triedu, čo sa určite prejaví aj na cene, ktorá má byť vyššia. Minimálne v prípade modelu Galaxy A8+.

Na presnejší dátum uvedenia a ceny si ale radšej ešte počkáme počkáme.

Samsung Galaxy A8+ VIDEO

https://youtu.be/n-JITwMpJto