Úvod Oukitel OUKITEL MIX 2 OUKITEL MIX 2 vs Xiaomi MIX 2: Dizajn a vzhľad v poriadnom...

OUKITEL MIX 2 vs Xiaomi MIX 2: Dizajn a vzhľad v poriadnom súboji

Tlačová správa

0

OUKITEL tento týždeň oznámil, že spúšťa predpredaj svojho najnovšieho smartfónu – OUKITEL MIX 2. Zariadenie sa predáva ako teplé rožky, čo spoločnosť núti investovať čoraz väčšie prostriedky do výrobných liniek, ktoré výrobu zvládajú len tak-tak.

Oukitel MIX 2

Cena: 195,57 € | Kupón: OukMIX2

S takto výnimočným smartfónom musel výrobca prísť aj s kvalitným softvérom, o čom hovorí vo svojom najnovšom videu. Hlavným cieľom optimalizácie bol samozrejme výkon, funkcie a plynulosť. Tri najdôležitejšie funkcie akéhokoľvek softvéru.

OUKITEL zároveň podobal svoju vlajkovú loď s podobným zariadením od Xiaomi. MIX 2 (Oukitel) a MIX 2 (Xiaomi) sú si na prednej strane veľmi podobné. Oba majú 5,99-palcové displeje s pomerom strán 18:9 a predný fotoaparát umiestnený v pravom dolnom rohu. Na zadnej strane sa však líšia. Obaja výrobcovia použili rozličné materiály, no výsledok je krásny ako na riešení od Xiaomi, tak na riešení od Oukitel.

Sú odlišné a zároveň rovnaké

Rozdiel je aj v softvéri. Oukitel používateľské rozhranie ladil do chladnejších, drsnejších farieb, Xiaomi zas do teplejších.

Vo videu nájdeš porovnanie používateľského rozhrania, nastavení, špecifikácií, rýchlosti otvárania aplikácií, funkcií fotoaparátov a oveľa, oveľa viac. Xiaomi MIX 2 je fantastické zariadenie, no lacnejší OUKITEL MIX 2 za ním príliš nezaostáva.

Novinka od OUKITEL sa začala predávať ešte 27. novembra v obchode GearBest, ktorý ponúka doručenie na Slovensko bez nutnosti doplácať DPH. Pri použití zľavového kódu „OukMIX2“ môže byť tvoj za 195,57 €.