Úvod Oukitel OUKITEL MIX 2 TOTO neprehliadni: Nadupaný OUKITEL MIX 2 s krásnym displejom a veľkou batériou...

TOTO neprehliadni: Nadupaný OUKITEL MIX 2 s krásnym displejom a veľkou batériou za najnižšiu cenu!

Tlačová správa

0

OUKITEL spúšťa globálny predaj svojej novej vlajkovej lode, OUKITEL MIX 2. Vďaka 18:9 displeju, 6 GB operačnej pamäte RAM a procesoru Helio P25 ide o najmodernejšie zariadenie spoločnosti.

Predaj začal už včera, t.j. 27. novembra prostredníctvom obchodu GearBest, ktorý ti ho na Slovensko doručí bez nutnosti doplácať DPH.

OUKITEL MIX 2

Cena: 195,57 € | Kupón: OukMIX2

Zariadenie je samo o sebe veľmi zaujímavé. Ide totiž o vôbec prvý smartfón, ktorý na trh prináša vylepšený procesor MediaTek Helio P25. Okrem toho sa však môžeš tešiť aj na 5,99-palcový FHD+ displej.

Vďaka napredujúcim technológiám zobrazovacích panelov sa OUKITEL podarilo vytvoriť zariadenie s ešte tenším vrchným a spodným rámikom. Sčasti za to môže aj menší kamerový modul, ktorý bol umiestnený do pravého dolného rohu, teda podobne, ako v prípade prvého Xiaomi Mi Mix.

Zadnú stranu zdobí dvojica fotoaparátov (21 Mpx + 2 Mpx). Na prednej strane je zas umiestnený 13 Mpx senzor, ktorý vyniká nie len počas dňa, ale aj v zhoršených svetelných podmienkach.

Strieborná verzia bude dostupná neskôr

OUKITEL je spoločnosť, ktorá je známa zariadeniami s extrémne dlhou výdržou batérie. Inak to nebude ani pri MIX 2. Ten totiž vybavili 4 080 mAh akumulátorom podporujúcim technológiu rýchleho nabíjania.

Firma tvrdí, že absolútnym minimom by mal byť jeden celý (náročný) deň používania. Ako ich však poznáme, neprekvapila by nás ani dlhšia výdrž. Čo sa nabíjania týka, MIX 2 sa na 100 % dobije do 90 minút. Slušný výkon! Jeho batéria pritom vystačí na 8,5 hodín hrania hier, 8 hodín pozerania Full HD videa a 22 hodín telefonovania.

TIP: MIX 2 môže byť tvoj s 40-dolárovou zľavou. Použi kód OukMIX2

OUKITEL MIX 2 je dostupný v troch farebných prevedeniach: čiernom, modrom a striebornom. Vzhľadom na to, že výroba strieborného prevedenia je podstatne náročnejšia, výrobca nateraz začína predávať len čiernu a modrú verziu. Telefón je plne kompatibilný s frekvenciami slovenských operátorov, vrátane 800 MHz pásma.

Čo sa ceny týka, oficiálna cena MIX 2 je 229,59 €. Vďaka špeciálnej akcii na GearBest.com však môžeš využiť kupón OukMIX2, ktorý cenu zrazí na 195,57 €. Odporúčame zvoliť si poštovné označené ako EU Express za 7,03 € a telefón ti príde bez doplácania DPH. Celková cena teda končí na 202,61 €.