Úvod Xiaomi Xiaomi Mi Mix 2 Bezrámikové delo Xiaomi Mi Mix 2 je opäť lacnejšie: Kúpiš ho za...

Bezrámikové delo Xiaomi Mi Mix 2 je opäť lacnejšie: Kúpiš ho za polovičnú cenu TOP modelov!

9
Predchodca Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi minulý rok každého z nás prekvapil predstavením modelu Mi Mix. Prvý bezrámikový smartfón určený pre masy zapôsobil natoľko, že sa tento rok nesie v znamení bezrámikových displejov. Ich druhá generácia pomaly ale isto zlacnieva, čo z nej robí perfektnú voľbu pre kohokoľvek, kto hľadá dobrý darček pre seba alebo pre svojho blízkeho.

Xiaomi Mi Mix 2

Cena: 451,13 € | Kupón: 1GIZCNITMIX2

Xiaomi Mi Mix 2 je známy futuristickým, takmer bezrámikovým dizajnom, ktorý ulahodí oku väčšiny spotrebiteľov. Od svojho predchodcu sa líši drobnými zmenami. Displej má v tomto prípade 5,99 palcov a rozlíšenie 2160 x 1080, čo znamená, že je trochu menší ako u jeho predchodcu, no pre niektorých je táto zmena určite vítaná.

mi mix 2

Celkový vzhľad je stále estetickým zážitkom. Aj v tomto prípade je keramická konštrukcia jednoducho elegantná, s čistými symetrickými líniami a dávkou lesku, čo však budete zrejme musieť skryť do ochranného puzdra, aby pri nechcenom páde nebolo po paráde.

Na zadnej strane sa usídlila len jedna šošovka primárneho fotoaparátu, s čím tak trošku výrobca vystupuje z novodobého trendu. To však nevadí, Xiaomi Mi Mix 2 vám aj tak dokáže vykúzliť dokonalé zábery prostredníctvom svojej jedinej primárnej 12 Mpx kamery s PDAF zaostrovaním a duálnym LED bleskom. Hneď pod ňou sa usídlil snímač odtlačkov prstov. Selfie kamera na opačnej strane zas dostala do vienka celkom dostačujúce 5 Mpx rozlíšenie.

xiaomi mi mix 2

Vo vnútri dizajnového tela nájdeme osemjadrový procesor Snapdragon 835s taktom jadier 4 x 2,45 GHz a 4 x 1,9 GHz, grafický čip Adreno 5406 GB RAM64 GB úložisko bez podpory rozšírenia o pamäťovú kartu a samozrejme 3400 mAh batériu s podporou rýchleho nabíjania Quick Charge 3.0 prostredníctvom obojstranného USB-C.

Súčasťou výbavy je tiež OS Android 7.1 Nougat, podpora Dual SIMNFC a čo je zaujímavé, konečne aj plnou podporou LTE!

No a teraz čo sa ceny týka. Xiaomi Mi Mix 2 je za cenu od 451,13 € (podľa konfigurácie) dostupný v obchode GeekBuying. Všetky ceny a konfigurácie nájdeš nižšie.

  • Kupón pre 64 GB verziu: 1GIZCNITMIX2
  • Kupón pre 128 GB verziu: 2GIZCNITMIX2
  • Kupón pre 256 GB verziu: 3GIZCNITMIX2