Úvod Vernee Vernee MIX 2 Vernee MIX 2 disponuje až 4200 mAh batériou s rýchlym nabíjaním

Vernee MIX 2 disponuje až 4200 mAh batériou s rýchlym nabíjaním

0
vernee mix 2

Poriadne veľká batéria a rýchle nabíjanie nie sú tými pravými liekmi na nedostatočnú výdrž na jedno nabitie, stále je to ale viac ako nič. Veľkú batériu nájdeme aj v útrobách modelu Vernee MIX 2.

Model Vernee MIX 2 výrobca vybavil 4200 mAh akumulátorom a 9V/2A nabíjaním. Napríklad taký Xiaomi Mi Mix 2 má 3400 mAh batériu a okolo tejto kapacity sa točí aj väčšina súčasných vlajkových lodí. Samozrejme existujú aj výnimky, ako napríklad Moto E4 Plus.

Objemný akumulátor smartfónu Vernee MIX 2 udrží pri živote vysoký 6″ displej s pomerom strán 18:9 a FHD+ rozlíšením (2160 x 1080 pixelov), čipset Helio P25, 4 GB operačnú pamäť alebo 64 GB úložisko. Duálny 13 Mpx fotoaparát vyrobilo japonské Sony (IMX258).

vernee mix 2

Výrobca tvrdí, že jeho posledný model vydrží vďaka nadštandardnému akumulátoru 7 až 9 dní v pohotovosti a dva dni bežného užívania. Jedna hodina nabíjania technológiou Pump Express+ doplní 85 percent energetickej kapacity.

Použiť môžete funkciu inteligentného šetrenia energie, ktorá automaticky optimalizuje spotrebu energie. Pri nastaveniach šetriaceho režimu užívateľského prostredia VOS presne uvidíte, koľko percent energie skonzumovala tá či oná funkcia zariadenia, resp. konkrétne aplikácie.

vernee mix 2

Užívateľské prostredie VOS je založené na čistej forme operačného systému Android vo verzii 7.0 Nougat.

Vernee MIX 2 aktuálne stojí ľahko pod hranicou 150-tich eur. Cena by mala platiť do 15. októbra, kedy sa zariadenie začne predávať za približných 193 eur. Všetky detaily nájdete na oficiálnej stránke výrobcu TU, alebo rovno u partnerského predajcu GearBest.

Vernee MIX 2