Úvod Smartphony Dohady FOTO: Unikli zábery OnePlus 5T! Šéf spoločnosti zdieľal, ako zariadenie fotí

FOTO: Unikli zábery OnePlus 5T! Šéf spoločnosti zdieľal, ako zariadenie fotí

2
oneplus 5T

Okolo vylepšenej generácie smartfónu OnePlus 5 začína byť rušno. Oficiálny zatiaľ nie je ani jej názov OnePlus 5T, parametre, či akákoľvek fotografia. Indícií je ale k dispozícii viac ako dosť.

Taliansky server gizchina.it zverejnil snímku obrazovky z testovacieho štandardu AnTuTu, ktorá má patriť modelu OnePlus 5T. Snímka prezrádza očakávané použitie procesorovej sady Snapdragon 835, bohatú pamäťovú výbavu a hlavne rozlíšenie 1080 x 2160 pixelov, ktoré bude patriť displeju s pomerom strán 18:9.

AnTuTu ale prezradilo ešte jednu zaujímavú špecifikáciu. Duálny fotoaparát má disponovať 20 Mpx rozlíšením, a to pri oboch obrazových snímačoch. Očakáva sa tiež kvalitnejšie zaznamenávanie scény pri zhoršených svetelných podmienkach.

oneplus 5T
© gizchina.it

Pomôcť môže širšia clona, poprípade väčší obrazový snímač. K týmto atribútom smerujú dve fotografie, ktoré približne v rovnakom čase zverejnili obaja zakladatelia spoločnosti OnePlus na sociálnej sieti Twitter.

Obe snímky boli vytvorené v neideálnych svetelných podmienkach a obaja zakladatelia chvália ich kvalitu a kvalitu fotoaparátu, ktorým boli zhotovené. Je zaujímavé, že zo snímok boli odstránené EXIF údaje, ktoré by napríklad prezradili, akým zariadením boli vytvorené.

© Pete Lau
© Carl Pei

K detektívke prispel aj spoľahlivý technologický konfident Evan Blass. Podľa jeho tvrdenia dôjde k predstaveniu smartfónu OnePlus 5T niekedy po 20. novembri.

Najčerstvejšiu informáciu predstavuje tzv. hands-on fotografia z čínskej sociálnej siete Weibo, na ktorej je údajný OnePlus 5T zachytený. Prevedenie by zodpovedalo nedávnym únikom.

oneplus 5T
OnePlus 5T, si to ty?

To, že OnePlus niečo určite chystá, naznačuje aj oficiálny online obchod výrobcu. Stále súčasný OnePlus 5 si totižto nekúpite. E-shop hlási vypredané zásoby všetkých verzií, čo je minimálne podozrivé.

OnePlus 5 je výborným smartfónom so spravodlivo nastavenou cenou. Vylepšenia na správnych miestach mu len zdvihnú reputáciu. Dokonalejší displej a fotoaparát uvidíme radi.