Úvod Zariadenia Dizajnová nádhera: Tieto slúchadlá od Xiaomi sú krásne a stoja len 7,48 €!

Dizajnová nádhera: Tieto slúchadlá od Xiaomi sú krásne a stoja len 7,48 €!

2

Nestáva sa často, že by nás produkt zaujal až natoľko, že by sme si ho v redakcii rovno objednali a vôbec sa nestáva často, že by sme si ho objednali hneď niekoľkokrát. Presne to sa stalo so slúchadlami od Xiaomi, ktoré sú nie len, že nádherné, ale aj cenovo veľmi prijateľné.

Slúchadlá Xiaomi

Cena: 7,48 € | Kupón: OCPA365

Samotné slúchadlá sú naozaj nádherné. Disponujú dizajnom, pri ktorom máte polovicu slúchadla v uchu a druhá je vonku. Xiaomi tvrdí, že to je preto, aby boli slúchadlá schopné ponúknuť ešte lepší zvuk.

Slúchadlá ponúkajú 1,25 m kábel, ovládač pre prepínanie sa medzi pesničkami (nefunguje na iPhonoch) a oveľa, oveľa viac. Ak máš záujem, tak to využi hneď teraz, o pár dní už môže byť neskoro.

Smarthodinky EX18 – alternatíva k Mi Band 2?

Cena: 14,10 € | Kupón: OCPW05

Inteligentné hodinky EX18 nás zaujali hlavne svojou cenou, no tak isto aj tým, čo všetok za túto cenu ponúkajú. Za 14 eur totiž získate inteligentné hodinky, ktoré vám na jedno nabitie vydržia 8 mesiacov. Je to hlavne vďaka šetrnému displeju, ktorý batériu na rozdiel od ostatných hodiniek takmer vôbec netrápi.

Hodinky pritom počítajú kroky, upozorňujú na hovory, SMS správy, fungujú ako budík, ovládač fotoaparátu či ako stopky.

Okrem toho majú IP67 certifikáciu, takže sa nevyspitateľných prehánok vôbec nemusíte báť. Hodinky však so sebou nemôžete brať do vane (ani do sprchy) a pochopiteľne ani do bazénu.

Zhiyun Smooth Q

Cena: 99,15 € | Kupón: OCD4623

Povedal som to už niekoľkokrát a poviem to opäť. Na radikálne vylepšenie kvality natáčaného videa nemusíš míňať veľa peňazí. Stačí sa naučiť pracovať s takou šikovnou vecičkou, ako je Zhiyun Smoth-Q. Sám ho používam a musím povedať, že ide o jedno z najšikovnejších príslušenstiev, aké som doteraz vyskúšal.

Koniec koncov, rozhodol som sa o ňom nakoniec spísať aj recenziu (prečítať si ju môžeš tu).

No a čo to vlastne ten Smooth nQ je? Ide o stabilizátor videa, ktorý sa snaží telefón držať na jednom mieste, a to aj vtedy, ak máš mega trasľavé ruky. Ja ho volám „slepačia hlava,“ keďže práve sliepky majú takýto stabilizátor vstavaný priamo od prírody.

Pri hľadaní ceny sa vždy snažím ísť pod 100 € a to sa mi podarilo aj tu. Smooth Q môže byť tvoj za 99,15 €.