Úvod Sociálne siete Instagram Instagram prichádza s funkciou Superzoom a novými maskami!

Instagram prichádza s funkciou Superzoom a novými maskami!

0

Oddelenie vývoja aplikácie Instagram sa opäť zapotilo a pripravilo novú funkciu, ktorou môžete vylepšiť vaše obrazové príspevky. V najbližších dňoch sa pripravte na to, že na Instagrame natrafíte na množstvo krátkych Superzoom klipov.

Každý poctivý Instagramer musí novinku jednoducho vyskúšať a dať o nej vedieť všetkým svojim nasledujúcim. Funkcia Superzoom vašu fotografiu tváre extrémne priblíži za sprievodu dramatickej hudby. Niečo ako v starých hororových filmoch pri gradácii deja.

Tento efekt sa môže hodiť do krátkych vtipných videí a klipov, ktorým sa dá napríklad vyjadriť šokovanie resp. podobná emócia. Kde funkciu Superzoom nájdete?

superzoom

Stačí v aplikácii Instagram otvoriť fotoaparát a voľbu Superzoom nájdete hneď vedľa veterána menom Boomerang. Samozrejme môžete „superzoomovať“ čokoľvek, nielen svoju tvár. Napríklad domáceho miláčika. Kreativite sa medze nekladú.

superzoom

Okrem toho sú za rohom Dušičky a Instagram pri tejto príležitosti zavádza nové halloweenske nálepky a masky. Masky vás pretvoria na zombie, bosorku alebo upíra. Nálepky budete môcť vycapiť na každú fotografiu alebo video, ktoré zverejníte.

Táto novinka je iba dočasná. Tematické možnosti po 1. novembri z aplikácie Instagram zmiznú. Skontrolujte si v obchode Play aktualizácie aplikácie Instagram. Novinky nájdete iba v najnovšej verzii aplikácie.