Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Galaxy S9 bude delo: Toto zatiaľ vieme o jeho výbave!

Galaxy S9 bude delo: Toto zatiaľ vieme o jeho výbave!

Novinka od Samsungu získava prvé črty.

0
Koncept Galaxy S9

Samsung tento rok predstavil skutočné klenoty medzi smartfónmi. Galaxy S8, S8+ aj Note 8 spravodlivo zožali veľký úspech. Spoločnosť si je však veľmi dobre vedomá, že ak chce profitovať aj naďalej, musí podobne úspešné zariadenia predstaviť aj budúci rok. Jedným z nich by mal byť aj Samsung Galaxy S9, nová vlajková loď určená pre prvú polovicu budúceho roka.

S informáciami o jeho výbave prichádza Benjamin Geskin (známy informátor), ktorý na Twitteri zverejnil niekoľko informácií týkajúcich sa toho, čo môže chystaná novinka ponúknuť. Hlavným bodom programu má byť pri Galaxy S9 jeho procesor. Ten bude opäť rozdelený podľa toho, kde sa bude predávať na Snapdragon 845 (USA) alebo Exynos 9 (EÚ).

https://twitter.com/MegeByte/status/917977213483528194

Chýbať však nemá po vzore Note 8 ani 6 GB operačnej pamäte RAM a 128 GB úložisko s možnosťou rozšírenia o ďalších 256 GB. Veríme však, že podobne ako pri Note 8, Samsung prinesie aj dual SIM verziu. Do S9-tky by sa mal dostať aj duálny fotoaparát, ktorý sme prvýkrát mohli vidieť práve na Galaxy Note 8.

Cena a dostupnosť

Samsung má svoju novú vlajkovú loď predstaviť na MWC 2018 v Barcelone alebo až v marci už tradične v New Yorku. Výrobca si momentálne necháva otvorené obe možnosti. Čo sa ceny týka, očakávame podobnú cenovú stratégiu, ako pri Galaxy S8.