Úvod UMi UMIDIGI S2 To najlepšie mimo Xiaomi? UMIDIGI S2 stojí 167 € a ponúka TOP...

To najlepšie mimo Xiaomi? UMIDIGI S2 stojí 167 € a ponúka TOP dizajn aj výbavu!

V Číne sa zrodil smartfón, ktorý vyráža dych.

16

Čínsky predajca GearBest aktuálne dáva do povedomia výhodnú ponuku, v rámci ktorej si môžete predobjednať krásny kúsok s názvom UMIDIGI S2.

Ponuka je však obmedzená množstvom. Za akciovú cenu 167 € ich bolo vyčlenených 50 000, čo je stále veľa, no aj napriek tomu sa treba poponáhľať, ak chcete, aby bol jeden z nich práve váš.

Úchvatný displej s pomerom strán 18:9

S pomerom strán 18:9 sa v súčasnosti rodia takmer všetky vlajkové lode známych výrobcov, akými sú napríklad LG či Samsung. Tento pomer je v porovnaní s pomerom 16:9, ktorý bol roky štandardom, dlhší a užší. UMIDIGI je tak jedným z prvých výrobcov, ktorý tento nový trend nasleduje.

Jedným z ďalších kľúčových prvkov, prečo výrobca považuje pomer strán 18:9 za kľúčového hráča, je, že umožňuje dosiahnuť väčší displej bez toho, aby sa zväčšila šírka zariadenia. Manipulácia s takým zariadením je tak omnoho jednoduchšia, aj keď uhlopriečka displeja dosahuje až 6 palcov.

UMIDIGI je tak prvým čínskym smartfónom s veľkosťou displeja 6 palcov, no s rozmermi takými, ako by mal 5,5 palcov.

Kovová unibody konštrukcia prepracovaná do detailu

UMIDIGI S2 je prvým smartfónom s celokovovou konštrukciou a pomerom strán displeja 18:9. To z S2 robí zariadenie vyčnievajúce z radu a so zmyslom pre perfekcionizmus.

Obrovská 5 100 mAh batéria

Podľa posledného prieskumu hlasovalo až 80 % respondentov za to, že životnosť batérie je jedným z najdôležitejších aspektov. To samozrejme nie je nič prekvapivé, pretože nosiť so sebou powerbanku či nabíjačku všade je jednoducho nepohodlné. Ak raz kapacita batérie nie je dostatočne veľká, nepomôže ani prítomnosť rýchleho nabíjania.

UMIDIGI S2 preto prichádza s obrovskou 5 100 mAh kapacitou batérie, ktorej výdrž je podstatne uspokojivejšia.

Aj v tomto prípade ide o prémiový telefón bez prémiovej cenovky. Stojí oveľa menej ako konkurenčné telefóny s rovnakými špecifikáciami, teda konkrétne 229,99 dolárov. GearBest má však teraz akciovú ponuku, v rámci ktorej ponúka prvých 3000 kusov s 50-dolárovou zľavou.