Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy Note 8 sa začína predávať na Slovensku!

Samsung Galaxy Note 8 sa začína predávať na Slovensku!

Telefón vybavený Infinity displejom, zdokonaleným perom S Pen a dvoma fotoaparátmi s optickou stabilizáciou obrazu, je navrhnutý tak, aby vám umožnil urobiť viac pri práci i zábave.

15
samsung galaxy note 8

Najnovší smartfón spoločnosti Samsung Galaxy Note 8 sa už od soboty 16. septembra 2017, vzhľadom na piatkový štátny sviatok, začína predávať v slovenských predajniach a u slovenských mobilných operátorov.

Galaxy Note 8 bude k dispozícii v dvoch farebných verziách – čiernej Midnight Black a zlatej Maple Gold. Odporúčaná maloobchodná cena je 999 €. K dispozícii budú dve verzie – Single SIM a Dual SIM.

Single SIM verzia sa bude predávať u mobilných operátorov Orange a Telekom, zatiaľ čo Dual SIM verzia u operátora O2 a vo voľnom predaji.

Samsung Galaxy Note 8

So smartfónom Galaxy Note 8 spotrebitelia získavajú väčší Infinity displej, ktorý sa pritom pohodlne zmestí do jednej ruky, zdokonalené pero S Pen, ktoré im umožní komunikovať osobitejším štýlom, a doposiaľ najkvalitnejší duálny fotoaparát z dielne spoločnosti Samsung, ktorý im umožní robiť snímky ohromujúcej kvality.

Galaxy Note 8 bol navrhnutý s ohľadom na životný štýl dnešných používateľov a ich úzke spolužitie s technológiami.