Úvod Zariadenia VIDEO: Vernee Thor Plus a jeho snímač odtlačkov v porovnaní s iPhone...

VIDEO: Vernee Thor Plus a jeho snímač odtlačkov v porovnaní s iPhone 7 Plus

5
vernee thor plus

Snímač odtlačkov prstov je skvelým prvkom biometrickej ochrany, ktorú už nájdeme aj v tých najlacnejších smartfónoch. Snímač je však užitočný iba vtedy, ak reaguje rýchlo a presne. 

Prvé snímače odtlačkov prstov nepracovali zrovna najspoľahlivejšie. Užívateľský komfort trpel a rýchlejšie ste tak zariadenie odomkli skôr klasickým PIN kódom ako odtlačkom.

To dnes už neplatí. Podľa našich skúseností majú najlepšie snímače odtlačkov prstov smartfóny čínskej spoločnosti Huawei. S rýchlosťou a presnosťou sme sa stretli aj pri zariadeniach Moto či najnovších kúskoch od Samsungu.

Príkladné rozpoznávanie sľubuje aj Vernee Thor Plus, ktorého tvorcovia sa rozhodli rýchlosť rozpoznávania porovnať so smartfónom iPhone 7 Plus. Proces samozrejme zaznamenali na video.

Vernee Thor Plus

Vernee Thor Plus je pritom zariadením z úplne opačného spektra. Stojí po prepočte necelých 130 eur (v rámci akcií často ešte menej), má 6200 mAh batériu a poháňa ho operačný systém Android vo verzii Nougat. Lákadlom môže byť aj 5,5″ Super AMOLED displej s HD rozlíšením či kovové telo s hrúbkou 7,9 milimetra.

Vernee Thor Plus má snímač odtlačkov prstov umiestnený na obvyklom mieste, rovno pod displejom. Niektorí užívatelia ale skôr preferujú polohu na zadnej strane. Snímač odtlačkov pracuje s reakčnou dobou 0,1 sekundy, ktorá sa dá považovať za skutočne rýchlu.

Vernee Thor Plus

Nakoniec sa o tom môžete presvedčiť sami na prezentačnom videu nižšie. Oficiálny web výrobcu nájdete na adrese vernee.cc a aktuálnu predajnú akciu, ktorá patrí čiernemu a zlatému prevedeniu zariadenia zase v tomto odkaze.

Vernee Thor Plus vs iPhone 7 Plus