Úvod LG LG V30 Najväčšia slabina nového LG V30? Na tomto mohol LG zapracovať!

Najväčšia slabina nového LG V30? Na tomto mohol LG zapracovať!

2
LG V30

Nové vlajkové lode s Quad HD displejmi by mali ponúknuť aj poriadne batérie. Pri novinkách od LG a Samsungu s tým však nemôžeme čakať a preto sa rozplynul aj sen o 2-dňovej výdrži.

Toť príbeh nového LG V30, vlajkovej lodi, ktorá na prvý pohľad vyzerá na absolútnu beštiu bez kompromisov. Prvý pohľad však môže klamať.

Vyzerá to tak, že najväčšou slabinou LG V30 bude práve batéria. LG do svojej novinky podobne, ako Samsung, vmontoval len 3 300 mAh akumulátor. Ten je na papieri v niektorých veciach výkonnejší a v niektorých zas slabší než akumulátor v minuloročnom LG V20.

LG V30 napríklad zvláda až 20 hodín nepretržitého telefonovania, zatiaľ čo LG V20 zvládal 16. Opäť, uvádzané hodnoty sú len papierové. Na druhej strane V20 podľa oficiálnych špecifikácií zvládal až 160 hodín v režime stand-by, LG V30 len 120 hodín.

Ešte horšie to však vyzerá v porovnaní so Samsung Galaxy Note 8, ktorý ponúka ešte vyššia čísla či už pri telefonovaní alebo režime stand-by. Konečný verdikt budeme samozrejme schopní povedať až po plnej recenzii.