S blížiacim sa mesiacom September sa blíži aj deň, kedy bude Oukitel K10000 Max uvedený do predpredaja. Čo všetko však jeho obrovská batéria dokáže?

K10000 Max prichádza s masívnou 10 000 mAh batériou, rýchlou nabíjačkou 9V/2A a nabíjacou technológiou Pump-Express. Vďaka tomu môžete zo zariadenia telefonovať 2 hodiny len po 5 minútach na nabíjačke.

Vo videu zostáva K10000 Max len 1% batérie. Následne je zariadenie nabíjané štandardnou rýchlou nabíjačkou 9V/2A po dobu piatich minút. Po uplynutí 5 minút na nabíjačke sa stav batérie zmenil z 1% na 5%. Na zariadení bol potom prijatý telefonický hovor, ktorý trval dlhšie ako dve hodiny, až dokým sa zariadenie samé nevyplo.

Nadšenci technológií budú zaiste radi, že technológiu rýchleho nabíjania v K10000 Max zabezpečuje jeho vysokokapacitná batéria a technológia Pump Express. K10000 Max je tiež vybavený USB C portom pre jednoduchšie zapojenie nabíjačky.

Masívna batéria, skvelý dizajn, USB C a mnoho iných špeicifikácií robia z K10000 Max úžasnú outdoorovú vlajkovú loď. Podľa výrobcu sa zariadenie dostane do predpredaja už začiatkom septembra. Hneď po odštartovaní predpredaja ponúkne výrobca zľavy, ktoré môžu pôvodnú cenu znížiť o podstatnú časť.

My vás o tejto šanci získať Oukitel K10000 Max za polovičnú cenu budeme určite informovať.