Úvod Výrobcovia Oukitel Ešte šialenejší: Telefón s 10 000 mAh batériou prichádza v extrémne odolnej konštrukcii!

Ešte šialenejší: Telefón s 10 000 mAh batériou prichádza v extrémne odolnej konštrukcii!

Tlačová správa.

2

Spoločnosť Oukitel to tento rok poriadne roztočila. Na trh priniesla novú verziu obľúbeného giganta medzi smartfónmi s extrémnou výdržou, model K10000 Pro.

Spolu s ním však pripravovala aj ďalšie verzie. Jednou z nich je K10000 Max určený pre ľudí, ktorí radi chodia do prírody. Zariadenie je odolné voči vode, prachu, nárazom a ďalším vplyvom pohybu na čerstvom vzduchu.

Ako môžete vidieť vo videu nižšie, telefón je skutočne odolný. Výrobca ho najskôr ponoril do akvária s rybami na 30 minút a aby toho nebolo málo, po dobu 12-tich minút ho ponoril aj do bahenného kúpeľa. Aj po takto náročnom teste telefón fungoval bez akéhokoľvek zaváhania.

Výrobca na zariadení stále pracuje, chce zaručiť, aby bolo spĺňalo tie najprísnejšie normy. Aj vďaka tomu ho budete môcť zobrať do bazéna, mora alebo napríklad do niektorej z našich krásnych slovenských nádrží.

Oukitel tento týždeň spustil formulár, pomocou ktorého môžete prejaviť záujem o zakúpenie K10000 Max. Ako malé poďakovanie vám výrobca zašle zľavový kód, ktorý cenu zníži o 50 dolárov. Vybraní odoberatelia získajú K10000 Max za polovičnú cenu.