Úvod Samsung Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 má ponúknuť rovnaký Infinity displej ako Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 má ponúknuť rovnaký Infinity displej ako Galaxy S8

0
Zdroj: SamMobile

Samsung Galaxy S9 má vo svojej výbave niesť rovnako veľký displej ako Galaxy S8, informoval server The Bell. Podľa všetkého má ísť aj o rovnaký tvar. Budúcoročné novinky tak ponúknuť 5,8 a 6,2-palcové displeje.

Samsung si mal u svojej dcérskej spoločnosti, Samsung Display, objednať aj produkciu 6,3-palcového displeja pre Galaxy Note 9. Rovnako veľký displej sa očakáva aj v tohtoročnom modeli.

Okrem toho, Samsung má neustále pracovať na technológii, ktorá by mu umožnila vložiť snímač odtlačkov prstov priamo do displeja. Túto technológiu chcel priniesť už v Galaxy S8 a neskôr aj v Galaxy Note 8. Podľa všetkého sa môže objaviť až pri Galaxy S9/S9+ a Galaxy Note 9.

Najnovšie informácie naznačujú, že to Samsung tentokrát stihne, keďže jediný problém, ktorý momentálne rieši je fakt, že oblasť, kde je snímač umiestnený vykazuje inú intenzitu jasu než zvyšok displeja.

Informácií o Galaxy S9 a Note 9 vzhľadom na fakt, že prídu až budúci rok veľa nie je. Očakáva sa však, že ponúknu Snapdragon 845, najmenej 6 GB operačnej pamäte RAM, duálny fotoaparát a Android O.