Úvod Výrobcovia Xiaomi Hľadáš nový Xiaomi smartfón? Keď uvidíš tieto ceny, padne ti sánka!

Hľadáš nový Xiaomi smartfón? Keď uvidíš tieto ceny, padne ti sánka!

12

Xiaomi smartfóny sú akousi rebéliou voči zvyšku výrobcov, ktorí na slovenskom trhu svoje telefóny pri rovnakej alebo podobnej konfigurácii predávajú podstatne drahšie. Možno aj preto je ambiciózny čínsky výrobca, ktorý už onedlho vstúpi aj na slovenský trh taký úspešný.

Keď príde na ich telefóny, na výber ich máte naozaj veľa. Malé, veľké, nadupané, skromnejšie no stále dobré alebo úplne základné. Vybrali sme pre vás aktuálne najzaujímavejšie kúsky s najnižšou cenou na internete. Dúfame, že sa budú páčiť!

Xiaomi Mi Max 2 – Global ROM

Cena: 214,24 €

Novinka z dielne čínskeho jabĺčka, ako Xiaomi zvyknú prezývať ponúka obrovský, 6,44-palcový displej s rozlíšením 1 920 x 1 080 pixelov (342 PPI), osemjadrový procesor Snapdragon 625 s jadrami o takte 2.0 GHz, 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko.

Je perfektný, ak bažíš po čo najväčšou displeji, slušnom výkone a nádhernom spracovaní. Okrem toho, telefón poháňa najnovší Android 7.1 NougatMIUI 8 a ponúka dual SIM konektivitu. Veľmi, veľmi slušná ponuka.

No a cena? Tá je predsa rovnako ak nie ešte dôležitejšia. V prípade Mi Max 2 je to slušných 214,24 €! Akcia končí o 6 dní, takže sa treba poponáhľať.

Xiaomi Mi 5S – Global ROM

Cena: 224,79 €

Jeden z najviac nedocenených smartfónov od Xiaomi sa taktiež snaží získať vašu pozornosť. Xiaomi Mi 5S som v recenzii vychválil hlavne kvôli tomu, ako kombinuje to najlepšie s čím Xiaomi mohol pri jeho navrhnutí pracovať. Podarilo sa im vylepšiť všetko, v čom Mi 5 zaostával a dokonca implementovať aj úplné novinky ako ultrazvukový senzor.

Čo sa výbavy týka, tam sa môžeš tešiť na 5,15-palcový Full HD displej (428 PPI), procesor Snapdragon 821 s jadrami o takte 2.15 GHz, grafický čip Adreno 530, 3 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko (LPDDR4 a UFS 2.0). Nechýba ani 12 Mpx fotoaparát a 3 200 mAh batéria s technológiou rýchleho nabíjania. Perfektná výbava, ktorá rozžuje všetky hry, aplikácie či iný obsah, ktorým sa ho môžeš snažiť prekvapiť.

Cena sa aktuálne zastavila na hladine 224,79 €, kde má ostať ešte ďalších 5 dní alebo kým sa nevypredajú zásoby.

Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2 – Global verzia aj s 800 MHz 4G 

Cena: 383,36 €

Jeden z najlepších telefónov. Bodka. Xiaomi Mi Note 2 mi prirástol k srdcu nie len tým, ako je kvalitne navrhnutý a poskladaný, ale aj tým, ako na ňom jednoducho všetko funguje. To je práve problém, ktorý trápi mnohé smartfóny. Chceš otvoriť nejakú appku? Nezačne robiť šialené záležitosti ako rapídne otváranie a zatváranie sa (pozerám sa na teba, OnePlus 5!), chceš si zahrať hru? Čo tak bez jediného záseku. Určite chápeš.

V perfektnej ponuke sa ocitla globálna verzia Mi Note 2, ktorá ponúka globálnu MIUI ROM s OTA aktualizáciami, ponúka EU nabíjačku, CE označenie a dokonca ponúka aj 800 MHz pásmo (Band 20). Jeden z najlepších telefónov súčasnosti môže byť tvoj za slušných 383,36 €.

xiaomi_redmi_4x
© geekbuying.com

Xiaomi Redmi 4X – Globálna verzia

Cena: 113,26 €

Posuňme sa teraz na druhý koniec spektra, a teda na miesto, kde sa smartfóny predávajú aj za podstatne nižšiu cenu. Nádherným príkladom je Xiaomi Redmi 4X, stále nový smartfón od Xiaomi, ktorý si už stihol získať srdcia tisícov zákazníkov.

Prečo? Začnime cenou. Tá je pri Redmi 4X len 113,26 €, čo je vzhľadom na jeho výbavu absolútne fantastické. Ponúka totiž 5,0-palcový HD displej (pri piatich palcoch je to stále super), osemjadrový procesor Snapdragon 435, 3 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB úložisko, MIUI 8, 4 100 mAh batériu a dokonca aj podporu všetkých slovenských 4G frekvencií (aj 800 MHz).

Perfektné!

Treba sa však poponáhľať, skladové zásoby sa neustále zoštíhľujú a preto sa ti nemusí ujsť jeden kus.

Xiaomi Mi 6 – Global ROM

Cena: 362,45 €

Absolútny šampión na záver. Telefón, ktorý v portfóliu Xiaomi nemá reálnu konkurenciu išiel s cenou opäť dole. Vlajková loď, ktorej výbava neustále vyráža dych môže byť tvoja za 362,45 € čo je cena, ktorá sa len tak často nevidí. Veď sa pozri na tú výbavu.

Základ tvorí 5,15-palcový Full HD displej a osemjadrový procesor Snapdragon 835 s jadrami o takte 2.2 GHz a grafickým čipom Adreno 540. Celkom výkonná kombinácia! Okrem toho však dostanete aj 6 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložisko, MIUI 8, dual SIM konektivitu a oveľa viac.

Zamrzieť však môže chýbajúce 800 MHz, ktoré využívajú traja naši operátori pre šírenie drvivej väčšiny 4G signálu. Aj napriek tomu sa však stále budete vedieť pripojiť na HSDPA alebo H+ signál, ktorý je nateraz postačujúci (aspoň pre nás v redakcii).