Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 Samsung Galaxy Note 8: Duálny fotoaparát budú tvoriť dva 13 Mpx senzory....

Samsung Galaxy Note 8: Duálny fotoaparát budú tvoriť dva 13 Mpx senzory. Vyrobí ich sám Samsung

3

Samsung Galaxy Note 8 ponúkne duálny fotoaparát. Hovorí sa o tom dávno a vyzerá to tak, že to nakoniec bude pravda. Potvrdzujúca informácia prichádza z čínskej sociálnej sieti, Weibo, ktorá už niekoľkokrát priniesla pravdivé predpovede.

Používateľ @ice tvrdí, že oba moduly využité v duálnej konfigurácii vyrobí dcérska spoločnosť Samsung Electro-Mechanics.

Zadný fotoaparát na Note 8 má ponúknuť dva 13 Mpx senzory, ktoré majú spolupracovať, a tak vytvoriť kvalitnejšiu snímku. Divízia Samsungu zodpovedná za fotoaparáty má pritom pracovať na troch rôznych moduloch určených pre duálnu fotoaparát. Je možné, že Samsung duálnym fotoaparátom okrem Note 8 vybaví aj ďalšie modely, ako napríklad Galaxy C10.

Doterajšie informácie, aj od dôveryhodného zdroja, ktorým je analytik Ming-Chi Kuo, tvrdili, že Note 8 využije kombináciu 13 Mpx a 12 Mpx senzora. Jeden z nich mal byť klasický, ten druhý mal slúžiť na zoom. Ako to nakoniec dopadne zatiaľ prirodzene nevieme.

K oficiálnemu predstaveniu Note 8 by mohlo dôjsť už pár dní pred IFA 2017, teda na úplnom konci augusta. Dátum predstavia však taktiež nebol potvrdený.