Úvod OnePlus OnePlus 5 OnePlus 5 na oficiálnych vizualizáciách: Pozri sa, ako vyzerá nový zabijak vlajkových...

OnePlus 5 na oficiálnych vizualizáciách: Pozri sa, ako vyzerá nový zabijak vlajkových lodí!

0

Od oficiálneho predstavenia OnePlus 5 nás delí už len pár minút, na internet však stihli uniknúť ešte posledné zábery potvrdzujúce všetky doterajšie špekulácie. Za zverejnením stojí Kumamoto Technology, čínsky zdroj uniknutých informácií z technologického sveta.

Zábery úplne odhaľujú finálny dizajn zariadenia či už z prednej alebo zadnej strany. Ako môžete vidieť, telefón ponúkne tenké rámiky a hardvérové tlačidlo „Domov,“ v ktorom je ukrytý snímač odtlačkov prstov.

Podstatne zaujímavejšia je však zadná strana, ktorú zdobia dva fotoaparáty a LED blesk. OnePlus 5 ponúkne 20 Mpx senzor s clonou f/2.6 určený pre zoom (perfektný pre portréty), druhý má rozlíšenie 16 Mpx a clonu f/1.7. Tento senzor je určený pre bežné zábery.

Ako sme už niekoľkokrát upozornili, dizajn OnePlus 5 sa nepopierateľne podobá na iPhone 7 Plus. Je však nutné dodať, že na OnePlus 5 sa nachádzajú dizajnové prvky, ktoré ho od spomínaného iPhonu odlišujú. Na tento fakt upozorňuje aj šéf OnePlus, ktorý fanúšikom odkázal, nech počkajú kým ho do rúk dostanú recenzenti, ktorí budú schopní zachytiť tieto podstatné rozdiely.

OnePlus 5 okrem toho ponúka 3,5 mm jack pre slúchadlá, USB C port a posúvač ovládajúci jednotlivé režimy hlasitosti. Viac informácií prinesieme ešte dnes.