Úvod OnePlus OnePlus 5 POTVRDENÉ: OnePlus 5 bude „najtenšou vlajkovou loďou“. Predstavia ho 15. júna

POTVRDENÉ: OnePlus 5 bude „najtenšou vlajkovou loďou“. Predstavia ho 15. júna

7
Koncept

Tak, ako sa na OnePlus patrí, aj pri predstavovaní OnePlus 5 nás spoločnosť zahrnula dávkou „uniknutých“ informácií týkajúcich sa novej vlajkovej lodi. Vieme, že ju bude poháňať Snapdragon 835, vieme v akých farbách bude dostupná a dokonca aj vieme, že fotoaparát firma vyvíja v spolupráci s expertmi z DxOMark.

Dnes sa na webe objavil nový teaser, ktorý čo to napovedá o finálnom dizajne zariadenia. Opäť sa potvrdzuje aj dátum predstavenia – 15. jún 2017.

Azda najzaujímavejšia informácia pritom pochádza priamo od šéfa OnePlus, Leta Lau, ktorý na mikrobloggerskej sieti Weibo napísal, že OnePlus 5 bude „najtenší vlajkový model vôbec“. Vzhľadom na to, že túto informáciu napísal v čínštine nie je jasné či myslel, že pôjde o najtenšiu vlajkovú loď spomedzi všetkých smartfónov alebo len z portfólia zariadení OnePlus. Ak myslel tú druhú možnosť, neporovnávajte ho s extrémne tenkým OnePlus X, keďže tento telefón nespadá do kategórie vlajkových lodí.

OnePlus 5 má ponúknuť spomínaný procesor Snapdragon 835, 5,5-palcový Quad HD (2 560 x 1 440) displej a 64 GB úložisko rozšíriteľné o 128 GB. Zadnú stranu má zdobiť duálny fotoaparát vo vertikálnej konfigurácii.

Tak čo, plánuješ si jeden zaobstarať? Daj nám to vedieť v diskusii nižšie!