Úvod OnePlus OnePlus 5 Šéf OnePlus nás poriadne naťahuje: OnePlus 5 bude mať Full HD displej,...

Šéf OnePlus nás poriadne naťahuje: OnePlus 5 bude mať Full HD displej, toto je prvý screenshot!

12

OnePlus je spoločnosť, ktorá je známa tým, že svojich fanúšikov pred oficiálnym predstavením nového smartfónu poriadne naťahuje. Inak tomu nie je ani v prípade OnePlus 5, novej vlajkovej lode spoločnosti, ktorú majú predstaviť o 10 dní.

Na čínskej sociálnej sieti Weibo sa objavila nová informácia, ktorá nepochádza od nikoho iného než od samotného šéfa spoločnosti. Do krátkeho príspevku prilepil aj screenshot z OnePlus 5, ktorý nám dáva prvý pohľad na to, ako bude vyzerať jeho používateľské rozhranie.

Zariadenie beží na HydrogenOS a podľa všetkého disponuje čistým prostredím, 2D ikonkami a tzv. flat farbami. Okrem toho horná lišta prezradila, že telefón zvláda VoLTE, 4G a ponúka dual SIM.

OnePlus 5 bude od hlavy až po päty nabitý tými najvýkonnejšími špecifikáciami, vrátane čipsetu Snapdragon 835 a 6 GB operačnej pamäte RAM. Hovorí sa aj o verzii s 8 GB pamäťou, no o tej veľa informácií nie je.

Dáta z EXIF prezrádzajú rozlíšenie displeja

Telefón má okrem obrovského výkonu ponúknuť aj skvelý zážitok z používania fotoaparátu. Technici OnePlus majú veľmi úzko spolupracovať s expertmi z DxOMark, spoločnosti, ktorá sa zaoberá podrobným testovaním jednotlivých senzorov či už na telefónoch, tak aj na väčších fotoaparátoch.

Situáciu ohľadom OnePlus 5 sledujeme, viac informácií budeme publikovať hneď, ako budú dostupné.