Úvod HTC HTC U11 HTC U 11 má katastrofálnu konštrukciu: Nenoste ho v zadnom vrecku!

HTC U 11 má katastrofálnu konštrukciu: Nenoste ho v zadnom vrecku!

2

HTC nedávno predstavil svoju novinku pre rok 2017 – model U11. Dizajnovo ide o naozaj krásny smartfón, ktorý musí byť azda najlesklejším vôbec. Má však jednu obrovskú chybu. Ako sa ukázalo v novom teste, jeho konštrukcia nie je až taká odolná, ako by sme čakali.

Test ohnutím s katastrofickými následkami

YouTubera JerryRigEverything už možno poznáte. Okrem škrabania displeja rôzne tvrdými materiálmi je známy tým, že z nejakého dôvodu pripaľuje displeje zapaľovačom a, čo je pre dnešný test to najdôležitejšie, telefóny ohýba.

Podľa predpokladu hlavným problémom tohto telefónu neboli škrabance. Týmto testom prešiel bez problémov. Horšie to bolo, keď sa ho Zack, ktorý vedie svoj kanál na YouTube, aplikoval mierny tlak na zadnú a potom aj prednú stranu zariadenia. Stačilo len málo a telefón začal praskať čo malo nakoniec fatálne následky.

Je zvláštne, že si HTC nezobralo príklad zo svojho minuloročného zariadenia, HTC 10, ktorý bol tak odolný, že sa snahe ohnúť ho len zasmial. Na základe tohto testu JerryRigEverything neodporúča HTC U 11 nosiť v zadnom vrecku. Zároveň si ho vystavil do poličky hanby, kde ležia všetky telefóny, ktoré neprežili jeho krutý test.