Úvod Výrobcovia OnePlus Výrobca OnePlus spustil program odmeňovania: Ak niekomu odporučíš OnePlus, získať môžeš 20...

Výrobca OnePlus spustil program odmeňovania: Ak niekomu odporučíš OnePlus, získať môžeš 20 €

0
oneplus

Spoločnosť OnePlus sa nikdy nespoliehala na tradičné marketingové kampane.

Komunikuje cez sociálne siete a zariadenia aj spolu s príslušenstvom predáva prostredníctvom vlastného online obchodu prakticky po celom svete.

OnePlus ako značka si za krátku dobu vybudovala slušné renomé a dôveru u zákazníkov. Nový referenčný program, ktorý sa objavil na oficiálnych stránkach výrobcu, zúžitkujú súčasní a budúci majitelia produktov s logom OnePlus.

Idea je jednoduchá. Ak ste si niekedy zakúpili jeden zo smartfónov OnePlus (akýkoľvek model) prostredníctvom oficiálnych stránok výrobcu, môžete požiadať o špeciálny referenčný URL odkaz.

Odkaz je unikátny a slúži pre zdieľanie. Je jedno, akým spôsobom. Môžete ho poslať známemu alebo zdieľať na sociálnych sieťach. Ak si niekto prostredníctvom vášho odkazu zakúpi smartfón, automaticky obdrží zľavu 20 eur, ktorú si môže uplatniť napríklad na nákup príslušenstva.

program
Slúchadlá OnePlus Bullets © oneplus.net

Bezmála 20 eur stoja napríklad slúchadlá OnePlus Bullets a vodičom by sa takýmto spôsobom oplatilo zakúpiť nabíjačku do auta, ktorá stojí v bežnom režime necelých 30 eur. Príslušenstva je k dispozícii oveľa viac.

Ani vy ako majiteľ zdieľaného odkazu neodídete s prázdnou. Najneskôr do 30-tich dní vám bude na váš OnePlus účet doručených 100 bodov. Tie môžete pre zmenu použiť na nákup trička OnePlus, bezplatnej dopravy tovaru alebo ich premeníte na zľavu pri nákupe príslušenstva a ďalších produktov.

program
Tričko OnePlus © oneplus.net

100 bodov samozrejme obdržíte vtedy, ak niekto použije váš odkaz pre kúpu zariadenia. Benefit asi nie je dostatočne veľký na to, aby po ňom všetci siahli iba kvôli jeho výške.

Cieli skôr na existujúcich zákazníkov, ktorí môžu vďaka svojim pozitívnym skúsenostiam presvedčiť alebo skôr inšpirovať niekoho zo svojho okolia, aby si smartfón OnePlus zakúpil. Daný benefit je tak skutočne len benefitom. 20 eur na zemi nenájdete a aj takáto zľava poteší.

Spoločnosť OnePlus s akciou vyrukovala v období, v ktorom sa čoraz častejšie prepiera oficiálne predstavenie nového vlajkového modelu OnePlus 5. Aj keď frázu „zabijak vlajkových lodí“ neznášate, tento rok nebude mať ďaleko od pravdy.

Spomínaný benefit samozrejme platí aj pre budúci nákup modelu OnePlus 5, ktorý spoznáme už čoskoro.

Odkaz pre zdieľanie a sumár celej akcie nájdete na >oficiálnej stránke oneplus.net/sk<.