Úvod Smartphony Aktualizácie Potvrdené: OnePlus 3 a OnePlus 3T obdržia aktualizáciu na najnovšiu verziu Android...

Potvrdené: OnePlus 3 a OnePlus 3T obdržia aktualizáciu na najnovšiu verziu Android O

0
OnePlus 3T

Aktuálne smeruje akákoľvek pozornosť fanúšikov spoločnosti OnePlus k jej nemierne očakávanému smartfónu, ktorý už má potvrdený názov OnePlus 5. 

Predstavitelia výrobu OnePlus sú poverčiví, preto v názve preskočili číslicu 4 a vrhli sa rovno na číslo 5. Štvorka symbolizuje v ázijskej kultúre smolu a nešťastie.

Novému vlajkovému modelu musia ustúpiť súčasné generácie. Výrobca už dokonca avizoval ukončenie predaja modelu OnePlus 3T v európskych lokalitách (od 1. júna).

Majitelia smartfónov OnePlus 3 a OnePlus 3T sa však nemusia obávať o technickú podporu zo strany výrobcu. Priamo riaditeľ spoločnosti OnePlus na sociálnej sieti Twitter uviedol, že oba spomínané modely obdržia aktualizáciu na Android O.

Android O

Stabilná verzia systému bude zverejnená niekedy na jeseň, čiže si na aktualizáciu ešte počkáme. Je ale dobré vedieť, že určite príde.

Je skvelé, že výrobca zapracoval aj na systéme aktualizácií. Predošlým modelom sa veľa softvérovej pozornosti nedostalo. Smartfóny OnePlus 2 aj OnePlus X by si určite zaslúžili viac aktualizácií.

Android O samozrejme dostane aj OnePlus 5. Keďže sa predstavenie očakáva už na budúci mesiac, zatiaľ nám bude musieť stačiť verzia OS Android Nougat.