Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Takto vyzerajú prémiové smartfóny od Samsungu: Galaxy S8 a S8+ z každého...

Takto vyzerajú prémiové smartfóny od Samsungu: Galaxy S8 a S8+ z každého uhla!

4

Opäť nastal ten čas roka, keď predbiehame čas a vďaka ľuďom, ktorí sú nedočkaví máme možnosť pozrieť sa, čo pre nás pripravuje najväčší výrobca smartfónov na svete. Podľa dostupných informácií vieme, že Samsung pripravuje dva high-end smartfóny – Galaxy S8 a väčší Galaxy S8+.

Oba modely ponúknu rovnako zakrivený displej ako minuloročný edge či Galaxy Note 7. Jeden z umelcov sa rozhodol, že na základe všetkých dostupných informácií pripraví niekoľko krásnych renderov pre lepšiu predstavu toho, čo nás čaká.

Na obrázkoch pochádzajúcich z rúk DesignWoOS postavených na základe uniknutých schém pre Galaxy S8 môžeme vidieť, že Samsung pravdepodobne opäť zníži vyčnievajúci fotoaparát. Aj napriek tomu, že neočakávame, že by sa celkový dizajn až príliš líšil od Galaxy S7 edge či Note 7, stále by malo ísť o zmeny, ktoré budú stáť za to.

Medzi najväčšie rozdiely medzi minuloročnými modelmi a tými tohtoročnými bude umiestnenie snímača odtlačkov prstov. Ten sa z prednej strany presunie na zadnú. Medzi jednu z najkontroverznejších zmien taktiež patrí 3,5 mm jack, teda výstup pre slúchadlá. Apple ho zo svojich najnovších smartfónov odstránil a očakávalo sa, že tak spraví aj Samsung. Našťastie, najnovšie informácie naznačujú, že sa tak nestane.

Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+ majú byť predstavené už 29. marca 2017. Na trh sa majú dostať už v polovici apríla.

new-galaxy-s8-renders-1
new-galaxy-s8-renders-2
new-galaxy-s8-renders-3
new-galaxy-s8-renders-4
new-galaxy-s8-renders-5
new-galaxy-s8-renders-6
new-galaxy-s8-renders-7
new-galaxy-s8-renders-8
new-galaxy-s8-renders-9
new-galaxy-s8-renders-10
new-galaxy-s8-renders-11
new-galaxy-s8-renders-12
new-galaxy-s8-renders-13
new-galaxy-s8-renders-14
new-galaxy-s8-renders-15
new-galaxy-s8-renders-16
new-galaxy-s8-renders-17