Úvod Hry Zľavy v Google Play: Analyzátor spánku alebo skvelé strategické hry od 11...

Zľavy v Google Play: Analyzátor spánku alebo skvelé strategické hry od 11 Bit Studios

0

Nový rok môžete okrem iného osláviť aj nejakou tou zaujímavou aplikáciou alebo hrou. V obchode Google Play sa pravidelne objavujú rôzne zľavy, z ktorých sme vybrali tie zaujímavé.

Prvá sa týka inteligentného budíka a analyzátora spánku, aplikácie Sleep as Android. Tento nástroj je sám o sebe k dispozícii na stiahnutie zadarmo, no s obmedzenou funkcionalitou. Všetky funkcie môžete aktuálne získať iba za 0,50 €.

Sleep as Android sleduje váš spánok a na základe zistených dát vás prebudí v tej najoptimálnejšej fáze tak, aby ste boli ráno čerstvý a fit. Zobudiť sa môžete nechať príjemnými tónmi a zvukmi prírody, môžete si aktivovať nahrávanie zvukov v prípade, že hovoríte zo spánku alebo môžete používať appku na smart hodinkách Pebble, Android Wear či Galaxy Gear.

Aplikácia je skutočne obsiahla a nájdete v nej veľa rôznych funkcií. Do súčasnosti si ju stiahlo viac ako 500 000 používateľov.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.sleep.full.key“]

Hry od 11 bit studios

11 bit studios má na svedomí niekoľko veľmi vydarených hier. Všetky, až na jednu výnimku, si môžete stiahnuť za 0,89 €. Cena 1,99 € sa týka len titulu This War of Mine.

Vo väčšine ide o hry zamerané na strategické riešenia a nesmierne populárny žáner tower defense. Mená ako Anomaly Warzone Earth HD alebo Anomaly Korea určite poznajú aj príležitostní hráči. Nižšie si môžete pozrieť trailer na jednu z ich populárnych hier, ktorý vás určite donúti rozmýšľať nad inštaláciou.

Všetky hry nájdete pekne pokope v >tomto odkaze<, ktorý vás presmeruje do obchodu Google Play priamo na stránku vývojárov.