Úvod Hry Žiadny internet, žiadny problém. Toto množstvo Android hier vás zabaví aj bez...

Žiadny internet, žiadny problém. Toto množstvo Android hier vás zabaví aj bez pripojenia

0

Vianočné sviatky sú za dverami. Darčeky, kopa jedla, povinné rodinné návštevy, ničnerobenie a veľa voľného času. Mnohí na pár dní zabudnú na školu a prácu.

Skvelým zabijakom času sú samozrejme hry. Nielen tie určené pre herné konzoly, ale aj mobilné tituly. Zahrať si obľúbenú hru môžete v podstate kdekoľvek. Stačí vám nabitá batéria a vo väčšine prípadov pripojenie na internet.

To je dôležité pri rôznych hrách pre viac hráčov, MOBA RPG žánri alebo iných tituloch založených na online komunikácii. Dátové balíčky našich operátorov nie sú zrovna objemné (česť výnimkám) a WiFi taktiež nie je vždy poruke.

Google v obchode Google Play zverejnil rebríček hier, ktoré si môžete zahrať aj v offline režime. Zverejnenie rebríčka nemohlo byť vzhľadom na Vianoce načasované lepšie. Môžete si byť istí, že je z čoho vyberať. V zozname totižto nájdete viac ako stovku titulov, medzi ktorými nechýbajú vysoko hodnotené herné hity.

Najlepšie hry

hry
Vežičkovka Kingdom Rush Frontiers

Samozrejme, preskúmať môžete aj menej známe hry, no minimálne vám odporúčame vyskúšať tieto. Určite by sme nevynechali vežičkovku Kingdom Rush Frontiers, ktorá sa pýši extrémnym množstvom pozitívnych hodnotení. Ide o poriadnu návykovku, ktorá vás zabaví na dlhú dobu. Jej cena (1,99 €) je pri pohľade na jej kvality zanedbateľná.

Dokážete nakaziť celý svet smrteľným vírusom? Vďaka hre Plague Inc. si to môžete vyskúšať. Až desivá strategická simulácia je brilantne hrateľná, pričom sa v hre môžete uberať viacerými smermi. Všetko máte len vo svojich rukách.

hry
Rozšírená nákaza v hre Plague Inc.

Dynamickejší zážitok s vôňou benzínu zabezpečí titul Asphalt 8: Airborne. Ten už snáď ani netreba predstavovať. Legendárna herná séria ovenčená špičkovou grafikou a napínavými závodmi si našla obrovské množstvo fanúšikov. Pozor, pre inštaláciu hry budete potrebovať aspoň 1,8 GB miesto v pamäti smartfónu alebo tabletu.

Hardest Game Ever 2, alebo druhé pokračovanie najťažšej hry vôbec. Tento titul sa dostal na celkovú prvú priečku sťahovaní v krajinách ako USA, Veľká Británia, Kanada, Nemecko či Austrália. Hra obsahuje rôzne mini hry, ktoré vás dokážu priviesť do šialenstva. Snáď nehodíte smartfón o stenu.

Into the Death

Obľúbený zombie žáner reprezentuje Into the Dead. V hre sa musíte predierať pomedzi zombíkov. Čím ste ďalej, tým je zombíkov viac. Pomáhať vám budú rôzne zbrane alebo vylepšenia, ktorými zombíkov odpracete z cesty. Cieľom je samozrejme dostať sa čo najďalej bez toho, aby vás niektorý z nemŕtvych drapol svojim pazúrmi.

Celý rebríček offline hier nájdete v >tomto odkaze<, ktorý vás presmeruje priamo do obchodu Google Play.