Úvod Konkurencia Apple Šokujúce VIDEO: Nazúrený zákazník Apple v obchode rozmlátil tovar v hodnote tisícok...

Šokujúce VIDEO: Nazúrený zákazník Apple v obchode rozmlátil tovar v hodnote tisícok eur

11

Apple sa viac-menej preslávil nielen svojimi produktami, ale hlave starostlivosťou o zákazníka a jeho problémami so zakúpenými zariadeniami. Samozrejme, sem tam sa objaví aj zákazník, ktorý nie je spokojný s tým, čo dostal. Toť prípad Francúza, ktorý sa situáciu rozhodol poňať celkom agresívne.

Jeho vyčíňanie, v ktorom rozbil niekoľko iPhonov, MacBookov a iMacov natočil ďalší zo zákazníkov. Meno páchateľa je momentálne neznáme, no predpokladá sa, že má približne 30 rokov. Celý problém nastal po tom, ako mu obchod odmietol vrátiť peniaze za jedno zo zariadení, ktoré si kúpil. Neskôr vyhlásil, že Apple porušuje európske práva. Následne už zobral zodpovednosť do vlastných rúk.

Pod zodpovednosťou v jeho rukách myslíme petangovú guľu z kovu, ktorou poriadne naložil všetkým vystaveným zariadeniam. „Odmietli mi vrátiť peniaze, tak som im povedal: Vráťte mi peniaze. Povedal nie. Viete čo sa stane? Toto sa stane!,“ vysvetľoval Francúz.

Po pár minútach konečne zasiahla bezpečnostná služba, ktorá muža spacifikovala. Tomu sa ale po pár minútach podarilo utiecť, ďaleko sa však nedostal.

Momentálne nie je úplne jasné, ktorý produkt sa nešťastný zákazník snažil vrátiť, ani prečo mu jeho žiadosť zamietli.