Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 Samsung Galaxy Note 7: Takto ho vymeníte za nový, máme všetky podrobnosti!

Samsung Galaxy Note 7: Takto ho vymeníte za nový, máme všetky podrobnosti!

1
galaxy note 7
Samsung Galaxy Note 7 - ztiaľ posledný z línie Galaxy Note

Samsung reaguje na problémy spojené s nestabilnou batériou v Galaxy Note 7, ktorá pri nabíjaní v niekoľkých prípadoch explodovala naozaj razantne. Rozhodol sa, že všetkým zákazníkom ponúkne náhradu z novej várky, ktorá bude dostupná už čoskoro.

Zákazníkom, ktorí si Galaxy Note 7 už zakúpili, poskytneme možnosť výmeny ich súčasného zariadenia za nové, priebežne od 19. septembra,informuje spoločnosť na špeciálnej stránke.

Ako vybaviť výmenu Galaxy Note 7 za nový kus

Ak už Galaxy Note 7 vlastníte, Samsung vám ho vymení v termíne od 19. septembra. Je však nutné spojiť sa so zákazníckou linkou na telefónnom čísle 0800 726 786. Galaxy Note 7 si zároveň môžete vymeniť aj za Galaxy S7 alebo S7 edge. Je ale nutné výmenu prekonzultovať aj s predajcom, od ktorého zariadenie máte. Nie všetci totiž majú rovnaké pravidlá.

Ak ste si ho len predobjednali, prísť by vám mal už kus z novej várky, ktorý vám bude doručený v termíne od 19. septembra.

samsung-galaxy-note-7-recenzia-12

Ak sa chystáte volať na zákaznícku linku

Pripravte si všetky potrebné informácie. Vypýtajú si od vás vaše meno, telefónne číslo, e-mail, adresu a číslo IMEI Galaxy Note 7. Potom už len stačí zavolať na 0800 726 786.

AndroidPortal.sk sa so zákazníckou linkou spojil a tu sú v niekoľkých bodoch naše poznatky.

Samsung vám telefón vymení aj vtedy, ak nepochádza priamo zo slovenskej distribúcie. Jediné pravidlo, ktoré tu platí je fakt, že telefón nemôže byť dvojsimkový, teda nesmie sa jednať o dual SIM model.

2 možnosti pri výmene

Samotná výmena je rozdelená na dve možnosti. Prvou z nich je možnosť zaniesť telefón osobne do servisného strediska, kde sa vám naň pozrú a vymenia. Tu je ale nutné spojiť sa s daným servisom a opýtať sa či majú na sklade dostatočný počet kusov Note 7.

Druhou možnosťou je objednať si kuriéra, cez mail potvrdiť dátum a adresu vyzdvihnutia a predania náhradného kusu (toto vám vysvetlia na zákazníckej linke) a potom už len zabaliť svoj starý kus a počkať.

Samsung v zahraničí zároveň ponúka možnosť vrátenia peňazí ľuďom, ktorí už Note 7 nechcú. Na túto otázku sme odpoveď nedostali a preto sme oslovili ďalšie oddelenie, od ktorého stále čakáme na odpoveď.